Ozgemom Mucizemiz2021 merhaba 2 Li test yaptırdınızmı benim 12. Haftamda 2 Li test sonucu tahmini cinsiyeti söylediler net öğrenmek için 29 unda randevum var
Mucizemiz2021 Ozgemom evet yaptırdık ama bize söylemedi doktorumuz, emin olmadan söylemek istemedi galiba😕biz de 26 sında randevu aldık bakalım cinsiyet belli olacak inşallah 🥰
Mervegnlts melegggg Canım geçen hafta gittim hastaneye gittiğim de öğrendiğimde yazarım sana demiştim ya unutmadım yazayım dedim 😊 senin minnoş 29 haftalık şuan dimi
selma_kucukkurt Senemolcay bizde mango olmusuz kizimla 😊19. haftadayiz saglilla.gelsinler inşallah hepside🥰🥰
sevvalakkah Senemolcay 21+1 su kabağı olduk 😍 Hepimiz kucaklarımıza sağlıkla alalım inşAllah kuzularımızı 🤲🏽🐣
Mucizenin_annesi2 Senemolcay 5+4 olduk bugün daha küçücük bir mercimeğiz Sizinde çok kasık ağrınız oluyomuydu acaba
Hacer5834 Mucizenin_annesi2 evet canım kadık ağrısı ben de oluyor özellikle bel ağrısı normalmiş dr öle söyledi 🥰
Senemolcay Mucizenin_annesi2 benim 7. Haftadan sonra başladı hem kasık ağrısı hem bulantı istifra 🤮 çokk zor günlerdi allah yardımcınız olsun