Senemolcay 23 haftalık Mısır koçanı 🌽 Hamileliğimin en güzel haftasındayım😍 Sizler kaçıncı haftadasınız nasıl gidiyo hangi meyve sebze oldunuz😊
EbruAslan Senemolcay bizde artık mısır kocanıyız 🤰 güzel geçiyor çok hareketli maşallah 🧿 sürekli wc çıkmam dışında bir sorunumuz yok artık güzel günlerindeyiz sanırım
Senemolcay Lulemom ben tam 18. Haftama girince bebeğimin hareketlerini hissetmiştim 😊siz hissettinizmi
ayemzeyzey12 Senemolcay Allah sağlıkla kavuştursun inşallah 😍 bu ara mide yanması nefes daralması bel ağrısı bolca çekiyorum ama şükür sizin nasıl 🤩
Lulemom Senemolcay doktorum hissedersin dedi ama hala hissedemedim. Yani bilmiyorum bişiler oluyo gibi içerde ama bebek mi anlamıyorum 😄
Kubra_sener ayemzeyzey12 migde yanması yediginiz yemeklerle alakalı yani asit üreten sebzeler birde cok baharattan
Senemolcay EbruAslan bnde artık hareketlerini çok güçlü bi şekilde hissediyorum eşim elini karnıma koydu bugün oda hissetti çok güzel bir duygu❤️
EbruAslan Senemolcay maşallahh çok güzel duygular 🥰 ben erken hissetmeye başladım 16. Haftadan beri şükür ediyorum ama bu aralar daha da büyüdüler herhalde çok güçlü dediğiniz gibi hareketler
Senemolcay Renaaa Forum yanında Bebeğim yerine girdiğin zaman orda bebek ve sizin hakkknızda bilgi yazıyo onun üstünde bebeğiniz şu büyüklükte diye
Aysun1983 Nuraygokce aaa. Mor lahanamıymış o bende 30 haftaya geçince Hindistan cevizi oldum geçen hafta lahana daha büyüktü niye küçüldük biz şimdi diyorum aha aha 🤣🤣
Neslihnss Senemolcay Bizde Mısır koçanı olduk bugün 🤍👼🏻 Hareketlerimiz çok arttı biraz ağrılı ama mide bulantılarının azaldığı hamileliği artık gerçekten hissettiğim haftalar geldi ❤️
Senemolcay Neslihnss ewet çok şükür benimde bulantılarım ağrılarım bitti sadece bebeğimin hareketlerini tekmelerini hissediyorum 🥰
Neslihnss Senemolcay bende tekmeleri gezmesini hissediyorum bolca ve geceleri eşimde elini koyuyor karnıma yatıyor her tekmesinde heyecanlanıyoruz tarifi olmayan bir duygu ❤️ Bu arada bizde erkek bebek bekliyoruz 💙👼🏻
ayseeeeeeee Senemolcay merhaba herkeste farklı oluyordur mutlaka ama kaçıncı haftadan itibaren bulantılarınız geçti🤗