Bseda Rennie kullanıldığını biliyorum hamilelikte fakat sadece şurubu mu hap şeklinde emilebilenin bi farkı varmı acaba kullanıma uygunmudur bilen arkadaşlar söylerse sevinirim
Aysun1983 Bseda rennie’yi bilmiyorum cnm ama gaviScon şurup veriliyordu sanki öyle kalmış benim aklıma da
Miniktosbaa Aysun1983 ben gaviskon içmiştim içtiğim an yutkunur yutkunmaz keserdi çok faydasını gördüm dr yazdı yan etkisi yok tavsiye ederim içince o kadar çok rahatlardımki kolay uykuya dalardım
Bseda Aysun1983 evde hap şeklinde olan rennie vardıracak yarını bekleyip bunu deneyeceğim artık😳 yaşanabilecek tüm mide sorunlarını hamilelik dönemimde sırasıyla yaşıcam sanırım😁 ilk 4 5 ay bulantı ile geçti sonrası mide yanması🔥olarak devam ediyor🙊
Dilan9280 Aysun1983 Evt bende cavisgon kullanıyorum doktorum verdi ilk aylarımda mide yanmalarım oldu gecti Suan tekrar başladı benimde
Celibon Rennie duo şurup kullanıyorum. İki kaşık içince rahatlatıyor. Bir de yatarken başın yüksekte olsun. ☺️
Bseda Celibon evet rahatlatıyormuş evde sadece emilebilen hap şeklinde olan varda yinede bi şansımı denemek istedim😳
yesilmavi Gaviskon ve rennie şurup bulantı yaptığı için doktorumdan hap istedim bu haftalarda önermiyoruz dedi 27. Haftamdayım elma azda olsa rahatlatıyor tavsiye ederim.
Bseda yesilmavi bende yarın doktoruma msj atıp sorayım en iyisi 28. Haftam bitti benimde bakalım ne diyecek