Renaaa Ya yüzümde çok fazla sivilce çıktı ve yüzüm zayıflıyor göz altlarım çöktü. Ne oluyor bana Size de oldu mu ? Hamilelikte oluyormuş .. :/ 😕😟
Buketkucuk Renaaa kız bebek anneyi çirkinleştirir derler ama ben aksine güzelleştim🤷🏻♀️ Belki sizde etki etmiştir o hurafe, belki de tamamen genetiktir bilemiyorum
Yelkaaa01 Renaaa heh bu ben iste aynaya bakmak istemiyorum koca koca çenemde 2 sivilce yüzüm çöktü sindi 12 haftalık oldum 1.5 kilo gitti
Kevserrrr1 Renaaa benimde yüzüm çok kötü oldu ilk zamanlar kafayı yicektim yavaş yavaş düzelmeye başladı şükür 23+2 ve oğlum olacak cinsiyetle alakası yok 😎
Renaaa co2041 Daha yarın inşAllah 5 haftalık olacam 13.haftadan sonra öğreniliyormuş. Oo kız olursa eşim bayram eder hehe :)
Beril55 Yelkaaa01 aaaa bende yüzümde sivilceler yüzüm çöktü resmen acaba kız mi🌸insallah kız istiyorum zaten😂daha 7+5
Renaaa Yelkaaa01 ayy kusuyor musun peki ? Bende bulantı olmuyor 1 kilo aldım ama yüzüm zayıflıyor abooo :) Cinsiyeti belli mii peki 😇 Diş macunu sürsek geçer mi ki :D Ne etcez biz 😅
Yelkaaa01 Renaaa Beril55 cinsiyet bilmiyorum bi tane kizim var 2mye herkes erkek gözüyle bakıyor benim için farketmex 😄
Yelkaaa01 Renaaa evet maalesef hiç de istahim yok surekli mide bulantısı. Cinsiyet belli değil 🥰 dış macununu bilmem 😀