dondurmalibebegim Hanımlar 17+1 hamileyim. Hamile kaldığımdan beri saçlarımın mevsimsel dökülmesi durmuştu. Ama o kadar sıklaştı ki saçlarım yani 18-19 yaşlarımdan sonra bidaha görmediğim gürlüğe ulaştı. Dolgun dolgun. Hormonlardan sanıyorum. Saçlarım incelmişti yani azıcık kalmıştı. Ama şimdi maşallahı var. Doğumdan sonra dökülür incelir diye çok korkuyorum. Hiç başına gelen varmı ben gibi saçları gürleşen farkeden?
Denizyildizii dondurmalibebegim hemde öyle bi dökülüyorki. Hamileyken dökülmeyen bütün saçlar doğumdan sonra dökülüyor. Bende öyle senin gibi seviniyordum. Tabi herkes bir olmaz ama benim çok dökülmüştü
132025 dondurmalibebegim valla hamileyken gürleşmişmiydi hatırlamıyorum ama doğum yaptıktan 2ay sonra kadar bir dökülmeye başladı erkeklerin iki yanı boş olur ya saçları aynı o şekilde boştu saç yoktu yani arkadaşımda doğum yapalı 6ay oldu onunda şuan öyle kel kalmış resmen😂
Anne54 dondurmalibebegim benimki gürleşmedi ama hamilelikten önce aşırı dökülüyordu ellemeye korkuyordum şimdi hiiiiç dökülmüyor okadar oynuyorum çok hoşuma gidiyor 😍 ama herkes doğumdan sonra değişir saçlar kıllar tüyler diyor 😞
Berna4161 dondurmalibebegim ilk hamileliğimde son 3 ay çok sıklaşmıştı sonra dökülür dedi herkes dökülmedi😅 devamında hiç işlem yaptırmayayım tutayım kendimi dedim oda olmadı mecbur iş hayatından dolayı boyattım ondan sonra biraz döküldü. Bakalım şimdi 2. Hamileliğim bu sefer nasıl olcak
dondurmalibebegim Denizyildizii hadi ya vallahi üzdü bu beni 😂 gerçekten duşta bile 10-15 tel dökülüyo saçlarım. Demek doğum sonu toptan dökücem inşallah dökülmmez de böyle gider. 🙈🥴
Anne54 132025 offf zaten az saçım var ne zaman durulur bu dökülme yokmu bi çaresi bişeyi çok korkuyorum ya☹️
dondurmalibebegim 132025 işin aksi gibi ben saç ekimciyim. Yani erkeklere saç ekiyorum 😅 yani kendime çare olamıyorum ona üzülüyorum. Şimdiden yağlar mağlar süreyim bari de şımartayım onları😅
dondurmalibebegim Anne54 bende ya sürekli saçımla oynuyorum eskiden saçımın şu halinin yarısı kadar saçım vardı. Bakalım zaman neyi gösterir umarım kalıcı olurlar bebeklerimizden bize bir armağan gibi😅 tırnaklarım ve saçlarım hiç olmadığından daha güçlü gerçekten 🌸😂 ah güzel analık hormonları
132025 Anne54 valla benimde aynı deli gibi saçım dökülür mevsim falan da fark etmez şuan hamileyim hala dökülüyo
Berna4161 Anne54 çam terebenti değil çam yağı ve badem yağıyla karışım yap yada saf gerçek zeytin yağı inanılmaz faydası oluyor.
Lulemom Benimde aynı şekilde kıvırcık ve bonus saçlarım var. Kuruyken dökülse de yere düşmüyordu ama duşta öbek öbek geliyodu elime. Ona rağmen gürdü saçlarım, şimdi nerdeyse yok denecek kadar az dökülüyo duşta. Kocaman saçlarım oldu 😄
dondurmalibebegim Lulemom saçlarım çok kalınlaştı dediğiniz gibi. Ama bacak tüylerime lazere gitmiştim çok önce. Seyrekde olsa vardı uzuyolardı belirgin şekilde. Ama hamilelikle çıkmıyor çıkanlarda cılız tüy gibi 😅 hormonlar istediği yerde cirit atıyorlar 🤰🏻😂
dondurmalibebegim Berna4161 bende boyatırım mutlaka koyu kahve saçlarım aklar var 😅 Bugünde saçlarım inşallah dökülmez diye dua edicem mecbur 😅
Lulemom dondurmalibebegim ay evet bide o var. Bende lazere gitmiştim. Tek tük çıkıyodu yine 4-5 ayda bi alıyodum. Şimdi her ay alıyorum
Bilge44 dondurmalibebegim Off çok üzülüyorum bu duruma 4. Aydan sonra dökülme hızlanacakmış doğumdan sonra hep öyle diyorlar 😓kırk yılda bir saçım dökülmedi diye seviniyordum boşuna, 🤦🏻♀️ bu yaşıma kadar saçım ilk kez hamilelikte 4. Aydan sonra dökülmedi, doğum sonrası acısı çıkacak yani 😥😥
dondurmalibebegim Bilge44 ahh ahh öylemi oluyormuş 🥴 hanımlar muhtemelen kan dolaşımımız çok hızlanıyor ya hamileyken o saçların dökülmesine engel oluyor olabilir. İşimden kaynaklı biliyorum. Doğumdan sonra kan dolaşımı hamilelikte olduğu gibi olmadığı içinde şok bi dökülme yaşıyoruz sanırım. Doğumdan sonra saçlarımızda kan dolaşımını arttırmak gerek. Dermaroller olabilir parmak masajı olabilir.
Berna4161 dondurmalibebegim 😆 doğal saf zeytin yağıyla bakım yap canım saçlarına. O çok iyi geliyor. Hem dökülmeyi durduruyor hemde çok güzel besliyor saçı ama hiç bişey ekleme içine sadece kökten uca sür 3 4 bilemedin 5 saat bekle bira, yüzün gözün yağ oluyor akıyor ama sonuç iyi oluyor 😊
Eski9 dondurmalibebegim cnm moralini bozmam istemem ama doğumdan sonra aşırı saç dokulmesiyle uğraşmıştım çok üzülüyordum valla ama oda geçici bir donemmis korkma bunu yaşadığında da saçlarına bakım yap belki de senin dökülmez bilemem
dondurmalibebegim Eski9 😒 kendimi dökülmeyeceğine çok alıştırmıştım. Artık gerçekle yüzleşip kendimi hazırlasam olur 😅
Bilge44 dondurmalibebegim Çok doğru katılıyorum size kan dolaşımı hızlı ondan dökülmüyor. Mesela normalde benim elim ayağım buz gibi olur kan dolaşımım yavaş ama bu kış yaşamadım öyle sogukluk ❌kandan demek ki 👍🏻 Çok korkuyorum 2 tel saçım var o da dökülürse 😓 dediginiz gibi masaj yapmak mantıklı saç derisine 🥰