Askiletotomsu Tansiyondur diye tuzlu ayranı da verdim hep ama halen dönüyor. Anlayamadım tansiyon mu değil acaba Eczanelerde ölçüm yapmıyor şuan ne yapsak bilemedim de
Askiletotomsu ozlemak42 işte malesef bizim evde tansiyon ölçer yok hiç takip etmedik öyle . Ama nişanlıyken 2 kez ,evlendiğimizden beri de 4 kez Toplam 6 defa oldu galiba . İki yıllık evliyiz
ozlemak42 Askiletotomsu cikmista olabilir o yüzden düştüğü icin mi verdiniz diye sordum benim hep duser dil altı kullaniyorum ama o da yoktur tabi
eylulsilam_35 Belirtiler vertigo gibi görünüyor asagıya bakınca çok döner uzun süre halsizliğe sebep olur bendede vertigo zaman zaman zaman yaşıyorum hamilelikte zor oluyo bence acile gidin derim şifa versin insallah rabbim
Askiletotomsu eylulsilam_35 acilde Vertigo tanısını koyabilirler mi yada başka bir tanıyı . Yoksa gecicic çözüm serum ilaç verip yolluyor mu
eylulsilam_35 Askiletotomsu geç oldu ama tanıyı koyarlar benim zaten acilde belli oldu belirtileri söyleyince tanı konuldu tedavisi yok YouTube bir kişi var bulursam atarım linki tanı konulursa ben 2 sene önce yaptım bakarak eşimden destek alarak biraz zor ama bir süre sizi idare ediyor hamileyim diye uygulayamıyırum doğumdan sonra kendime gelince tekrar yapacağım insallah vertigo değildir eşiniz basit birşeydir rabbim şifa versin