17ekiiimmmm 33 haftalığım doğuma yakın tekrar gitmek istiyorum ama kasları gerdiği için de o günün akşamı doğuma gitmekten korkuyorum 😄 en son kaçıncı haftada gidilmeli sizce
Busbushatun 17ekiiimmmm bse olmaz canımm bn 36 gıtmıstm 38 de dogurdumm zaten son zamanlar uzamıyor cok
Selmakaraduman20 17ekiiimmmm bende kendi sancım yoktu suni sancı alıcaktım önceki gece aldırdım sabaha doğuma gittim. 42+2yken ve son ay her hafta çıkanları aldırıyordum.☺️☺️
aannepandaa 17ekiiimmmm cuma kontrolüm vr 37.hafta olcak ve sbahında ağdaya gitmek niyetim. İnşAllah o zaman kadar bişey olmaz ve gidebilirim. Zaten o gün doğursamda tehlikeli zamanları geçmiş oluyoruz.
Busbushatun 17ekiiimmmm bence 36 ıtıbarı ıle gıt barı canım 35 te gıtsen mesela 38 de dogurdun dıyelım tek tuk cıkabılır belkı kırk gunde lohusalıgı dusununce tahatsız eder belkı
Prensenssultan Peki ilk haftalarda nasıl yapıyordunuz ben bir çözüm daha bulamadım benide bilgilendirirmisinizzz
Deletedmom_5 Prensenssultan ben eldivenle alıyordum karnım büyüyene kadar ama şimdi napıcam bilmiyorum jilette vurmak istemiyorum 😒
D-uysal 17ekiiimmmm ayy ben 24.haftada gittim bebek kasilmaktan saga sola toplanıp tekme atmaktan çok korktu bebeğim bidahada ağda yapmadım
Prensenssultan Deletedmom_5 Bende bilmiyorum ağda diyorlar sakıncalı ee jiletlemk alacağız bir süre şaşırdım kaldım
Deletedmom_5 Prensenssultan ağda yaptırmayı cok isterim ama bulunduğum yerde en yakın kuaför 40 dk saat yürüme mesafesinde o yüzden gitmem zor olur mecbur jilet gibi görünüyo
Selmakaraduman20 Sueda-123 ben iki çocuğumda da 42+3de doğurdum suniyle beklettiler tabi muane edip herşey yolunda gidiyorsa bekletiyorlar🤲☺️