Bendisss Merhabalar adetimden 12gün önce beta hcg verdim kaşık ağrısı ile 6,66 çıktı takibe aldım 2gün sonra 12,96 bugün verdim 2katı olmamıs 14,55 adetime henüz bir hafta var kimyasal olmasından korkuyorum yardımcı olurmusunuz yükselirmi başına gelen varmı
rabisrabis Bendisss kuzum benim adetime iki gün vardı erken gebelik testi yaptım silik çizgi bile çıkmadı. Bir hafta adetimin gecikmesini bekledim silik çizgi çıktı aynı gün Kan verdim 55 çıktı. Bende kimyasal diye korktum sonra takibe aldım git git yükseldi. Geç döllenme olmuş dedi doktor. Adetin gecikmesini bekle ve güzel düşün güzel olsun bollll dua et😘
Berna4161 Bendisss korkmamalısın bende ilk öğrendiğimde 75 di. Şimdi 16 haftalık olucam ❤ takibi bırakma inşallah güzel sonuçlanır 🙏
Bendisss Denizyildizii bende polikistik var gebelik beklemiyordum kasık ağrısı ile gitim o şekilde öğrendim
Zrgakbyk Niye bu kadar erken kan verdiniz sizi endişelendirebilir keşke adet geciktikten sonra yapsaydınız gönlünüz rahat olurdu😊
Biresinti Bendisss bende de varr aynen 3 4 haftalik ti bebegim ama beta degerim 32 falandı 🤷♀️ bi sıkıntı yoktu
2019z2021y Bendisss simdi normal deyip bilmedigim bi konuda yorum yapmıs olmayım bende uzun süre cocuk bekledim ve pko hastasıyım doktorumda özeldi adet öncesi artışlar tam doğru sonuc vermiyor günün gecmeden beta verme femişti o kalmıs aklımda birde adetim gecti degerim 300 lerdeydi sonra artarak gitti 2000 leri gecince hatıra kalsın diye test yaptım çubuk test ve cıkmadı ikinci cizgi baya 10 haftaşık falan oldum öyle cıktı cubum testte sen o yüzden günün gecince kan vermeye devam et