Filizaybars Okudum Allah’ın izniyle sağlıklı sıhhatli çıkacak oradan 😇 Benim oğlum 33 haftalık doğdu 20 günkaldı küvözde şimdi 3,5 yaşında Aslan gibi 😇 2. Hamileyim şuan 26 haftalık 😇
Serrabalkn Yorgunhamile Allahım şifa versin inşallah gönlünüzü ferah tutun Allah yardımcınız olsun sağlıkla alın bebeğinizi kucağınıza inşallah 🤲 @
Arse89 Yorgunhamile okudum canım 🙏 inşallah Allah’ın izniyle oğlunla sağlıklı bir şekilde evinize gitmek nasip olur 🙏
Hulyaaaa Yorgunhamile okudum rabbim evladini sana bağışlasın hiç korkma rabbimin dediği olur. Bende 33 haftalık tansiyon yüzünden doğum yaptım 10 gün kuvozde kaldı çıktı çok şükür şuan 27 aylık . Güzel düşün güzel olsun cnm 💕
Yorgunhamile Hulyaaaa inşallah kilosu yuksek olsaydı daha az kalırdı belki ama 1500 Gr doğdu maalesef 😔😔
Gulbeyazk Yorgunhamile okudum canım Rabbim şifa versin tez zamanda sağlığına kavuşsun inşallah sende kucağına alasın 🤲
Hulyaaaa Yorgunhamile Üzülme cnm çabuk toparlar canı sagolsun da varsın bir ay kalsın. Benim oğlum kiloluydu baya ondan dolayo az yattı ama değişiyor bebekden bebeğe. Bende ilk gunler çok ağladım ama Rabbime sığındım o ne derse o olur. Sen güzel dusunkk bebeğine pozitf enerji gitsin bebekler herşeyi hissediyor emin ol
cagla7980 Yorgunhamile okudum Allah kabul etsin, bebişinize en kısa zamanda sağlıkla mutlulukla kavuşun inşallah🙏🙏🙏
Alyaesmaa Yorgunhamile Okudum Allah yardımcın olsun bebeğine güç kuvvet versin sağsalim çıkcak inşallah yavrun🥰