Nisanurunannesi3850 SeymaK masallah siz daha cok yaklasmissiniz insallah sag salim gelir bebisler cektigimiz zorluklara değicek eminim🤗🌸
Damlot Nurcihn merhaba, bende de sarı akıntı çoğaldı ama doktorum normal dedi. Yanma kaşıntı ve kanama yoksa dedi. Siz idrar testi mi verdiniz? Bende 35 haftalığım şuan💙🥰
Nisanurunannesi3850 Klncnrbhr illaki kafaya takiliyor tabiki bebege kilo aldiran yiyecekler yemeye calisin ben haşlanmıs yumurta yiyorum her sabah gün içinde yoğurt vs tüketiyorum Aksamlari yatmadan süt mutlaka iciyorum muzla meyve ve kuruyemis bunlar bebise kilo aldiriyor onun disinda tatlı türlerinide cok tuketiyorum ben belkide ondan boyle😂çöplük gibi boğazim oldu hamilelikte kendim 18 kilo aldm bide🤦♀️
Nisanurunannesi3850 Emine66 benimde öyle gündüzleri azaldi aksamlari yine vuruyor sert sekilde ama alanlari daraliyor ya rahat hareket edemiyolarmis yinede takip edin tatli seyler yiyerek🌸
Nisanurunannesi3850 aannepandaa anne olmak cok zor gercekten ama acısı bile bal sag salim gelsinler insallah🤲🏻🌸
Nisanurunannesi3850 Nuray23 Rabbim sifanizi versin sağ salim kucaginiza almanizi nasip etsin insallah🌸🤲🏻çok dikkat edin kendinize❤❤
Nisanurunannesi3850 Melike0642 Amin insallah siz 1 hafta daha yaklasmissiniz masallah artik sonlara dogru geliyor nisan anneleri🤗❤sag salim kucagimiza alalim insallah hepimiz🤲🏻🌸
Nisanurunannesi3850 Omerkubraa kavusmak icin sabirsizlaniyoruz Rabbim sag salim kucagimiza almamizi nasip etsin insallah🤲🏻🌸🤗
Msydn6 Birileri evet ondan da olabilir o halde , çok ayakta kalmamaya ve ayaklarınızı uzatıp altına yastık koyup yüksekte tutmaya özen gösterin 🌸
Hande-- Nisanurunannesi3850 bende 36+5 teyim mide bulantim basladi midem yanıyor vajinal baskı hissediyorum bebek kafasini kanala sokmaya başlamis dedi doktor yürümek biraz zor oluyor artık arada yalancı sancılarım oluyo adet ağrısı gibi
yesimyavuz Nisanurunannesi3850 analık çok zor 😂 daha gelmeden anlıyorsun , sağlıkla gelsinlerde bakalım neler olucak 🌸
Mlsgllk 36+1 kontrole gittik bugün, sancı, aşağı doğru baskı felan yok suyu gayet iyi kilo 2874 dedi. Prenses gelmeyi düşünmüyor bir süre daha bakalım ne zaman sinyal verecek merakla bekliyoruz🤗
ttUbaa__ Nisanurunannesi3850 36+4 üm geceleri zaten uyuyamıyorum. Bide sürekli kramp giriyor bacaklarıma. Sancılarım oluyor. Ayaklarım sürekli şiş. Sürekli bişeyler yeme isteğim var😂