Burcan35 12 haftalik hamileyim ve surekli su gibi akintim geliyor normal mi sizlere de oluyor mu hergun dusa girme istegi duyuyorum bu yuzden ve disari cikmam gerekiyorsa gunluk ped degilde normal ped kullaniyorum bi tek bende mi boyle acabaa
Bbcln2913 Burcan35 hayır canım gebelerin çoğunda böyle ama günlük ped ya da normal ped takmanı önermem vajinanın havasız kalması daha büyük bir probleme sebep olabilir bunun yerine sık sık iç çamaşırını değiştirebilirsin
emiras59 Burcan35 benim hamilelikten önce de çok akıntım olurdu ben de 12 haftalık hamileyim hiç düzelmedi…
Burcan35 Bbcln2913 disari ciktigimda mecbur kaliyorum 😔 evdeyken takmamaya dikkat ediyorum zaten surekli taktigimda mantar oluyo bende ne yapacagimi sasirdimm
Defne_1990 Bu hatayi yapma derim. Bende de öyle oluyordu bi an saniyordum ki suyum falan patliyo o derece. Bende ped takmaya baslamistim ve sonra cook kötü mantar oldu ve enfeksion kaptim. Resmen tepine tepine agliyordum 😟 sakin ama sakin yapma derim
Burcan35 Defne_1990 disari ciktigimda takiyorum mecbur diger turlu bende mecbur kalmadikca takmamaya calisiyorum bende de hemen mantar olusuyor