duranneslihan0110 Merhaba kızlar 27 haftalık gebeyim midem aşırı derece de yanıyor çözüm yolu olan var mı az bişe rahatlasam da yeter çok kötüyüm yatamaz oldum 😖😖😖
Civcikveannesi duranneslihan0110 ben de daha 7+0 ım ama benim de zaman zaman mide yanmam oluyor. Ben öyle olunca bir şişe soda içiyorum biraz iyi geliyor. Leblebi iyi geliyor diyenler de var. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻
34_21_23 duranneslihan0110 doktor şurup verir aşırı rahatsızsanız. Yemek yedikten sonra uzanmayın acı baharatlı salçalı yağlı aşırı yemeyin
duranneslihan0110 Duyguerd bana da verdi hem şurup hem de çiğneme tableti verdi bir sıkıntı olur mu kullansam
Duyguerd duranneslihan0110 duranneslihan0110 sanmıyorum zararı olacağını ama siz yinede doktorunuza sorun bana zaten doktorum kendı önerdi
duranneslihan0110 34_21_23 verdi ama ben sonuçta ilaç kimyasal olduğu için zorda kalmayınca asla kullanmam içsemmi bilemedim
34_21_23 duranneslihan0110 valla doktora güvenmiyorsanız burdaki insanlara hiç güvenmeyin siz bilirsiniz
Hatice1_ duranneslihan0110 valla bişi söyleyim mi rennie şurup hamileler için zaten ben de doktora sormuştum çok kötü olmadan içmek istemiyorum diye hiç bi zararı olmaz bebekle değil mideyle alakalı demişti gerçekten de öyle iç gitsin niye içmemişim diyeceksin hatta
Birileri duranneslihan0110 sade soda çok iyi geldi ilaç kullanmak istemediğim için direndim ben de bı de sağa yatınca daha da beter oluyor yanma
Leselis duranneslihan0110 bende 27+4 bugün mide yanmasını çok cektim ama bana hep laktozsuz süt iyi geliyor ılık şekilde
Hatice1_ duranneslihan0110 kesinlikle rennie şurup düşün ben son haftamdayım hala ben de yanıyorum ve o şurupu hala içiyorum ama çok rahatlatıyor kesin şurup al
Hatice1634 duranneslihan0110 bana soğuk süt çok iyi geliyor,hayatımda içmediğim sütü hamilelik döneminde içtim,ama talcid tablet de iyi geliyor.
duranneslihan0110 Hatice1_ tableti var ya ağızda eriyor onu kullandım çok iyi geldi uyku ilacı gibiydi valla çok rahat uyudum 😁
Smyy00 duranneslihan0110 bende ilk ay başladı artarak devam ediyor gerçekten çok zor birşey ama Tahin kullanıyorum ben anında geçiriyor sonra tekrar olursa tekrar yiyorum hem zararsız hem faydalı sürekli şurup içmekten çok daha iyi denemenizi tavsiye ederim
Minik1portakal duranneslihan0110 kesinlikle süt🤗 seviyorsanız da çok iyi olur. Ben hayatta ağzıma süremezdim içmem derdim. Ama her türlü yöntemi deneyip faydasını göremeyince en son el mecbur bi kaç yudum süt içtim 😬🙈 o bi kaç yudum bile mucize gibi geldi şimdi her akşam yatmadan içiyorum 3-4 yudum da olsa 🤗
duranneslihan0110 Minik1portakal internette de sıkıntı olmaz diyor benim doktorum da rennie verdi emiliyormuş ağızda dün mecbur kullandım ama çok iyi geldi
Didemyurdakul duranneslihan0110 Artik gece uykudan uyandırıyor beni bu yanma, doktor gaviscon surup verdi onu içince rahatliyorum