minemom Kızlar hafiften bademciklerim şişti doktora gitmek istemiyorum, bizler paroldan başka ilaç kullanabiliyor muyuz? Ya da bitkisel bir önerisi olan var mı?
Yuceroglu minemom keçiboynuzu özü sabah aç karnına boğazını yaksın. Bol bol meyve bol su. Ilık olsun ama 🙄 Bal ve znencefil de iyi de zencefili çok abartmadan kullanmak gerek. Çok önermiyorlar
Siibeell minemom benimde şişmişti c vitaminine yüklen demişti doktorum mandalina portakal limon gibi şeyler tüketin bol bol
melikeyldrm_54 minemom alıç sirkesiyle gargara yapabilirsin çok iyi geliyo cnm suya karıştırıp yap markette satılıyor
Ekimmeselesi minemom özel hastaneyi ara nöbetçi kadın doğum Dr. Bağlanmak istiyorum de :) nöbetçi Dr. İstediğini sor zaten pandemi nöbet boş geçiyor tüm sorularini cevaplıyor :) :) benim Dr. Ulaşamayınca hastaneyi arayıp nöbetçi Dr. İle konuşuyorum.
cnskmc minemom geçen hafta benimde şişmişti canım pekmez karabiber cok iyi geldi banada. cezveye pekmez ve karabiber koy ısıtınca iç bogazını yakıyor ilk ama çok iyi geliyor sıcak suya limon bal da koyup arada içebilirsin geçmiş olsun şimdiden 🙏🏻
Gururunannesi minemom canm suyunu kaynat bir su bardağı içine bal koy hakiki varsa oh ne âlâ yoksa da yapıcak bir şey yok sonra da limon sık sabaha bisiyin kalmaz Allah in izniyle bnde ilaç kullanamadigim için yaptım geçen gün sadece iki gün hemen iyileştim ❤️tadı da çok güzel oluyor