Arkadaşlar merhaba
37+3teyim 2. Gebeliğim. Ama ben bildiğiniz acemi gibiyim. Cuma günü kontrolde doktorum 10gün sonrasına kalacağını düşünmüyorum bebeğin bası kanalda sürekli baskı yapıyor kilosuda yerinde doğarsa korkma falan demişti.. Yani ayın 29undan sonrasına kadar bekleyeceğiz düşünmüyorum demişti. Yaklaşık 30 haftalarımdan beri cok ayakta kalıp yorulduğum zaman kasılmam oluyordu. Sonra magnezyumla durdu. 2 gündür de yemekten biraz önce ve sonra bebek inanılmaz hareket ediyor ve aşağı baskı yapıyor. Çişimi kaçıracakmŞ gibi hissedip tuvalete gidiyorum hiç bişi yok.karnımda ve belim 5 kilo fazla varmış gibi ve bebeğin büyük hareketlerinde karnımın altında ağrılarım oluyor.10 29 sn arası süren. Ama sadece yemekten önce ve sonra..
Var mı benim gibi olan. Doğum belirtisi mi değil mi bilmiyorum. Sancı ne unuttum. Sadece düzenli olmadıgı için sancı değil diyorum. Artık doğsun istiyorum cok yoruldum. Heryerim agrıyo kendi evimde değilim dayımda kalıyorum oğlumla cok zor oluyor. Gece sağ yatsam kaburga acıyor magnezyum içemiyorum huzursuz bacak sendromum var. Uyutmuyor. Yüzüstü zaten yatamıyorum.delricem