N_A_Z_L_I_M Karadenizli52 Evet hastanede kullananlara hemşire çok kızmıştı bunu bebeğe örtünce bebeğin sarılık durumu anlaşılmıyor diye👍
Karadenizli52 BurcuP BurcuP açıkçası bende ilk defa kullanicam manuel vakumlu bı pompa bebeğin emme refleksi gibi olduğu söyleniyor daha çok emzirirken diğer göğüsten akani toplamak içinmiş ama ben yinede vakumla belki gelir bebeğim küçük olduğu için ememezse diye götürüyorum bakalım inşallah ihtiyaç duymak😁😁😁
Karadenizli52 Birde göğüs ucu için krem kalkân gumus kapak ne kullanacaksanız muhakkak yanınızda olsun 😁
Gamzeakd damlaaltinay bende onu merak ettim anlamadım . ? 😂😅 hastane nevresim veriyo zaten diye düşündüm ama
Zafsim0801 damlaaltinay kendime şahsıma özel olsun diye aldım 👏 mahkum coranaaa zamanı temas etmek istemiyorum nevresim takımı derkende 1 adet yastık kılıfı ve çarşaf anormal bir durum olduğunu düşünmüyorum
Gamzeakd damlaaltinay ilk doğumumda hiç gerek olmamıştı . Acaba devlet hastanesi diye mi düşündüm . Hani temiz olsun falan diye 🙈🙈 bizde mi alsak 😅
Zafsim0801 damlaaltinay süslü nevresim mi 😂şaka gibi hayır canım süslü nevresim hattta süslü ürünle hiç tarzım degildir maglum Corona zamanındayiz ya ? Zamanında hastanedr çalışmış biri olarak az çok ne derece ne olduğunu bilirim oyuzden ne benim nede bebeğimin temas etmesini istemiyorum sade işimi görecek bir yastık kılıfı çarşaf goturcem sanada tavsiye ederim ,😂
damlaaltinay Gamzeakd hangi hastanede doğum yapacaksın kuzum ben medicabil düşünüyorum sezeryan gebelik şekerinden dolayı 🤔 bence gerek olmaz herhalde 🤔
Zafsim0801 Gamzeakd devlette değil özelde doğumum ilk defa duymuş gibisiniz gerçekten çok komiksiniz hayatınızda hiç mi büyüklerinizde görmediniz istediği kadar özel hastane olsun insanın kendi özel eşyası gibi asla ollamaz gerçi bu tür dusunceler kişiye özel seylerdir hane sizi yadirgamaj istemiyorum 😂
Gamzeakd damlaaltinay bende kurtköyde emsey hospital da yapıcam canım . Benimde sezeryan canım . Yaa allah aşkına hastaneye o kadar para veriyoruz nevresimide onlar versin bi zahmett 😂😂 nevrsimden önce daha önemli şeyler var hastaneye girmesi gereken bide onu almayla uğraşamam zaten zor beğeniyorum herşeyi 🙈
Gamzeakd Zafsim0801 evet ilk defa duydum . Size kötü bir niyetle bişi dediğimi de düşünmüyorum. Yanlış anlamaya müsaitsiniz. İkinci doğumum duymadım gerçekten. Niye bu kadar sert cevap verme gereği duydunuz anlamadım… zorunuza gidiyorsa herşey post açmayın o zaman . Uslubünüza dikkat edin lütfen .
damlaaltinay Zafsim0801 o zaman hastaneye de gitmeyin nevresimden korkuyor, insanlardan korkmuyorsunuz :) giderken hastane yatağı, sehpa falanda götürün malum yatak başları, sehpa kenarlarından da bulaşabilir :)
Tusemefe8134 Zafsim0801 hasta bezi ve kendiniz icin alt bezide gerekli bence .cok lazm oluyor hastanelrr sinirli sayida veriyor yetmiyor.