Ellu ArminN internetde normalinde hesaplaman sayfalari oluyo, ama en basit kendinizde hesaplayabilirsiniz, takvimi alin teee 40+0 kadar sayin o habgi güne denk gelirse o sizin hesaplanmis dogum tarihi oluyo😊
Susamtanem2 rabisrabis ikinci hamileliğim ilkinde sadece göbeğim çıktı ve kasık ağrısı yaşadım başka belirtim yoktu bunda da çok şükür sadece koku hassasiyetim oldu bulantı ya da başka bişey olmadı insAllah böyle devam eder
Ellu Ylmaz merhaba ilk bebeginizde ekim sonu dogmus okudugum üzeri ☺️Allah bagislasin nasil o bebekler akrep burcu oluyor galiba onlarin karakterlerini pek bilmiyorum, kendim teraziyim😅 bu burclara pek inanmamak lazim tabi ama merak ettim☺️
Ylmaz Ellu evet bende pek burçlara inanmam ama normalde akrep burcuyla hiç anlaşamam ama bebeğim erkek olmasına rağmen uslu sakin bi çocuk şu anlık öyle belirgin bir sorun yok henüz bir buçuk yaşında. Kendi halinde oynar evde yeteri benle aynı odada olsun.
Mercimek2021 Ellu foruma girdiğinde kenarda bildirimlerde çıkıyo en son yorum yaptıgın yer canım sana cevap yazıldığında falan 🙊 takip edersen tartışmayı foruma girdiğinde tartışmaların üstüne tıkladıgında takip edilenler yazıyo oradan bulabilirsiniz 🙊