Littlespy Handankzu ben de 1 Ekim doğumluyum 🤭 hayırlısıyla sağlıkla 1 Ekim’de doğmasını çok isterim 😌 takdir Allah’tan tabii🙃
YuvarlanamayanPandaa Handankzu ilk zamanlar çok kötüydüm bu günlerde biraz daha iyiym sadece bel ve kasık agrım var alışamadıgım siz nasılsınız nasıl gidiyor 🥰
Handankzu Deniz59 bende kız gördüm hatta rüyamda hamile olduğumu gördüm ve kızdı sonra test yaptım ertesi gün çift çizgi çıktı şoka girdim sağlıkla gelsinler inşallah 🥰🐣
Handankzu Dilara0 hahah evet ya bende 15 ekimde doğdum 😂aynı ayda olacak rüya gördün mü hiç cinsiyetle alakalı 😌
Dilara0 Handankzu gördüm canım erkek bebeği gördüm. Ama rüyalar tersine çıkar derler kız olabilir🤭 🙏sen??
Handankzu Dilara0 ben kız gördüm hatta hamile olduğumu ruyamda gördüm ertesi gun de test yaptım çift çizgi çıktı şoka girmiştim 😂
YuvarlanamayanPandaa Handankzu ahh o bendede var bi anda gözlerm düşüyr kaynanam diyor eskiden uykuya aşverenlerde kız bebek derlermiş diyır hadş hayırlısı diye ama ben oğlumdada çok uykum vardı
YuvarlanamayanPandaa Handankzu Rabbim herkese sağlıklı hayırlı evlat versin bizde öyle bekliyoruz valla