Handankzu Dada906 cinsiyet ile ilgili hissiniz varmı veya rüyanızda gördünüz mü ben gördüm ama bakalım ☺️🙏🏻
Dada906 Handankzu ya ben kız hissediyordum geçen hafta doktor 6 gün önden gidiyo dedi aklıma erkek mi diye düştü tam karmaşa şuan😂
Bal_annesi Handankzu ya bende ilk günden beri beri kız hissediyorum rüyamda da kız gördüm oğlumda da erkek hissedip erkek görmüştüm vakalım hayırlısı 🌸
Parla_ Handankzu benim de aynı şekilde canım prilam başladım 6. Haftada onunla ayaktayım ama hala pek bir şey yiyemiyorum
Handankzu Parla_ bende yeni başladım doktor verdi banada ama garip olan sadece pazar günleri midem bulanmıyor 😅 birde yemeklerin tadı hep garip geliyor nedense
mervis263 Handankzu şiddetli mide yanmalarım ve yeni yeni artmaya baslayan bulantılarım hariç iyi gidiyor. Sizin nasil gidiyor?😊
Dilara0 Handankzu dün geceye kadar çok çok kötüydüm. Bugün elhamdülillah hiç hamile değilim gibi çok iyiydik😍 mide bulantısı olmasa herşey cooook güzel olcak canım🤭
Handankzu mervis263 bizim suanlık iyi ama uykum çok oluyor ve acayip tursu canım cekiyor sürekli lahana tursusu yemek istiyorum 🤤🥰
Handankzu Dilara0 evet ya mide bulantısı gerçekten çok kötü sabah uyanır uyanmaz wc ye kosuyorum 😒 doktorum ilaç verdi şuanlık onu kullanıyorum ama yorgunluk sürekli uykum geliyor 😅
Elfatav Handankzu ben de 15 ekim doğumluyum 38. Haftama geliyor belki doğar o gün 😁 rüyamda erkek görüyorum ben hep 🤭