Cansu_erturun Merhaba 25 haftalık hamileyim çilek yiyorum ama hiçbir şekilde temasta bulunmadan çatalla leke yapar mı korkuyorum
MiniCooperAnne @Cansu_erturun Doktoruma anlatiyorum bunlari, teyzeler boyle boyle diyor diyorum kahkaha atiyor. Hurafe bunlar diyor. Biz bosuna okuduk/okuyoruz o zaman diyorlar.😂😂😂😂
[silindi] MiniCooperAnne Ben bu çeşit çeşit hurafeleri okudukça sinirim bozuluyo 😂 ilk uyduran kimdi acaba? Ve hala inananlara ayrı bir kafa sallayasım geliyor 😃 gündüz birisi Hamilelikte hangi Hayvana bakarsan Bebeğin ağzı ona benzermiş diye yazı yazdı 😂😂😂
Selinbati Cansu_erturun yok canim yaa ben kızıma hamileyken hergun 1 kutu çilek yiyordum simdi de yiyorum dogrusu ama kısımdaki gibi sıklıkla değil suan 🥰😊 korkma hicbirsey olmaz
MiniCooperAnne @[silindi] Offf millet kafayi yemis ya.🤦🏾♀️ Ben de duydugumda guluyorum. Bir de gulme bak ciddi soyluyorum demiyorlar mi.🤦🏾♀️ Sakiz cigniyorum, yok efendim agzini acik tutma bebegin de agzi acik olur. 😂😂😂😂
[silindi] MiniCooperAnne Ay çok komik ya 😂 yok dondurma yersek Bebek üşür, mide yanması Bebeğin saçından vs vs 😂😂ay gecem şenlendi
Zeylull Cansu_erturun Ben bildiğin çatır çatır ciğer doğradım, hiç bir lekesi de yok 😂 gerçekten hurafe
Sevo03 Cansu_erturun 37 haftalık hamileyiim aylarca yedim sanmıyorum olacağını olursa da artık yapacak bişey yok. Şekere banıp yiyordum 😂😂
berilkus Cansu_erturun Doğru, çatalla yiyince temas etmiyorsun çileğe 🤣😂😂 Allah iyiliğinizi versin hiç güleceğim yoktu.