Burcu-2910 Meloss37 banada erken öğrenmekte fayda var dedi canım bende korkuyorum aslında ama rabbim sonucunu güzel nasip etsin de
Meloss37 Burcu-2910 amin kuzum korkma Allahın izniyle bişey olmaz Bi kaç gün sonra test ver en iyi sonucu alırsın
G_M_Z @Burcu-2910 erken gebelik testleri adet öncesi 6 güne kadar sonuç veriyor bence kanda da görünür canım varsa eğer burada da çok gördüm adete 4 gün kala filan öğrenenler vardı ki evde gebelik testlerinde bile görenler olmuş. Tabi en sağlıklısı adet gecikmesiyle olur ama senin durumun farklı
teachervera Burcu-2910 canım adetime 6 gün kala erken gebelik testinde çıkmıştı benim hamileliğim. Kanda daha erken çıkıyo diye biliyorum. Sen 3 4 gün kala git bence
Beyzan Burcu-2910 benim iki gün kala 13 çıkmıştı canım sen 3 gün kala ver kanı bence. İnşallah bu sefer Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin 🌸
KkubraOz Burcu-2910 canımm seni hatırladım aynı zamanlarda kürtaj olmuştuk bence şöyle yap. Yarın git beta ver sağlık ocağında ki doktora durumunu söyle 2 güne bir beta vermeye git en mantıklısı o olur senin için
KkubraOz Burcu-2910 düşünüyorum ama korkuyorum biliyo musun aynı senin gibi erkenden öğrenip iğne ilaç ne gerekiyorsa kullanayım diyorum. Ama herşey nasip bak sende öncelikle stres yapma inşallah bundan sonra evladın olurda sağlıkla alırsın kucağına ❤️
Anne1212 Burcu-2910 canım adete 1 gün kala test yapıp öğrenmiştim doktorlar adet en fazla 1 gün geçince kanda gebelik testi yapın diyorlar o yüzden sürekli test yapman gerekiyor
minikprensimmm123 Burcu-2910 Canım bende şuan iğne kullanıyorum aspirin le korkma adetimin günü gelince test yaptım çıktı sabah hemen doktora gittim ama için rahat etsin istiyorsan kan ver erken ama belki çıkar
Kdrgmz Benim adetime 8 gün kala kanda çıkmıştı sizin için önemli bi durum 2 günde bir adet tarihinize kadar kan verin bence çıkarsa hemen fark edersiniz içiniz rahat olur hem
Burcu-2910 KkubraOz inşallah canım ıkımzıınde sağlıklı evlatları olur inşallah İnan ki içim ne kötü nede çok iyi 👍 rabbim sesimizi duysun inşallah isteyen herkese nasip olsun
Anne1212 Burcu-2910 evet doktorlarda öyle diyorlar o yüzden sadece 1 gün gecikme olunca doktora git mutlaka