Busra1606 Kızlar 24 haftalık hamileyim cildim çok kötü oldu ya iltihaplı sivilce çıkıyor ve çok acıyor her gören aaa ne oldu ya diyo moralim bozuluyo kız annesiyim diyorum bende geçiştiriyorum , önerisi olan var mı başına gelen 😔
Tugbadabak-1 Busra1606 ayni sorun malesef bende de var 10 haftalık hamileyim ama suratım resmen mayın tarlası önceden 1 tane bile sivilcem yoktu.
yasemin333 Busra1606 benim de çok çıkıyordu başlarda deriden sert iltihaplı ve acıyordu.Hakiki gül suyu ile sabah akşam siliyorum haftada iki defa da madecassol krem kullanıyorum eskileri geçirdi şuanda da çıkmıyor öyle ☺️
melikeyldrm_54 Busra1606 kan akışı ve hormonlardan benim ilk zamanlar yüzümde vardı geçti kollarımda ve omzumda var 33 haftalığım heralde doğumdan sonra geçer geçmezse cildiyeye gitmeyi düşünüyorum çünkü çok kaşınıyo
DenizSayer Busra1606 benimde 17 haftamdayım çenem özellikle kaşınıp kaşınıp lekeli lekeli geçmek bilmeyen sivilceler çıkıyor ve yüzümde önceden sivilce yoktu öz güven düşürücü cidden
Leylaalin Busra1606 Benimde ilk zamanlar oldu ama şimdi düzeldi çok şükür 25 haftalık olduk cildimde güzelleşti bizim de kızımız olacak