Oykuaygun Susamtanem2 32. Haftamdayım her şey güzel gidiyor çok şükür 🥰 az çok ağrılarım oluyor ama çok Bi sorun yaratmıyor 🌼
fulakinci Susamtanem2 39+5 olduk. Zaman doluyor ama bizim bebişin hala gelmeye niyeti yok beklemedeyiz. Çarşamba son günümüz 🥰
Susamtanem2 Gamze84 tez vakitte geçer inşallah 😔 ilk gebeligimde ve ikincide hiç yaşamadım hatta yaşamadım diye tedirgin olup ilkinde çok acile gittim ama ikinci gebelikte sadece koku hassasiyetim oldu ve diyorum ki Allah bulantı kusma yaşayanların yardımcısı olsun 😔
Gamze84 Susamtanem2 inşallah geçer benimde diğer 2 gebeliğimde hiç olmadı mide bulantısı.bunda fenayım buna da şükür
Annecik_ Susamtanem2 aynı bensin bende de öyle oldu aynen ilkinde hamile olduğumu 20. Haftada oğlum kımıldayınca hissetmiştim şimdiki hamileliğimde ise hafif koku hassasiyetim oldu o da geçti gitti ben de izmirdenim 19. Hafta oluyorum 5 dk sonra
Whiteswan Whiteswan evet canim sana bisi sorcam hamileligimin basindan beri hep akintim oluyor hic gecmedi seninde oluyormu
Sinemis35 Bende tam 12 yim🥰 iki gün sonra ikili test var onun heycani ile uğraşıyorum ☺️ cok şükür bulantim hic olmadi tek sorunum sürekli uyuyorum oda buyuk ihtimalle progestan dan dolayı
Susamtanem2 Sinemis35 evet o hap ilk gebeligimde bana da verildi elim ayağım boşalıyordu hiç unutmam şemsiye kaymisti elimden hangi hastanede yapacaksınız ikili taramayı benimde Çarşamba olacak nasipse
Susamtanem2 fulakinci sağlıkla gelsin inşallah benimde kızım 40 a gelmişti 😍 doğum nerde olacak acaba
Sinemis35 Biannee1 doktorum dokuzuncu haftada verdi sanirim o zamandan beri 100mg üç kez günde etkisini gördüm ama gerçekten
Biannee1 Sinemis35 Herhangi bir tehlikeniz mi var ondan mı verdi acaba çünkü bende 10 haftalığım sadece folik asit içiyorum bana böyle bir ilaç vermedi merak ettim
badecanisik Susamtanem2 35+4 baya ağır hissediyorum kendimi salı kontrolüm var kaç kilo aldm merak içindeymmm. Bebeğimin tekmeleri baya cann yakıyor oda etlendi baya sanırım🤪 genel olarak eşyalarımız çantamız herşeyimiz hazır 🥰