VisaliNur Kızlar çatı ağrısı yaşayanlar yardımcı olabilir mi.? Ağrıyı tam olarak nerelerinizde ve ne şiddette hissettiniz adım atamayacak kadar zorlanan oldu mu.? Bu ağrının çatı darlığı ve genişliği ile ilgisi varmı.?
UmayAsya VisaliNur ben 39 haftalığım şuan çatı ağrısını hat safhada yaşıyorum diyebilirim yattığım yerden kalkarken ağlayacak duruma geliyorum otururken kalkamıyorum ayakta fazla durunca vajinamin iki yanındaki bacağın iç kısmı ağrıyor iki haftadır platesle ağrıyı aza indirdim tavsiye ederim size de
Betkar VisaliNur 32+5 deyiz aynı sıkıntı sabahları yataktan kalkarken özellikle zorlanıyorum iç çamaşırımı değiştirirken doktoruma sordum bebek aşşağıya indikçe damarlara baskı yapıyor oda ona sebep oluyor demişti
VisaliNur UmayAsya Allah yardımcın olsun canım bende yeni başladım platese umarım bende faydasını görürüm. Şuan yeni 25 haftalık olduk.
tulay_asya67 UmayAsya tam tamına aynı sekildeyim tamda anlattığınız gibi ne eksik ne fazla ..33+1 deyim siz yine bitirmişsiniz çok şükür ins bende o günleri görürüm *
menekseren 24 haftamdan beri pilates yapıyorum ancak çatı ağrısı pilatesle geçecek bir şey değil. Bebek doğuma hazırlandığı için bacakların arasındaki kemik ağrıyor. Yataktan kalkarken özellikle çok ağrı oluyor ve de bacaklar eskisi kadar açılamıyor.
UmayAsya menekseren kasların gevşemesine etkisi olduğu için ağrıyı azalttığını söyledi doktorum bende ise yaradı sizde yaramamış olabilir 😊
UmayAsya tulay_asya67 daha bitiremedik 🥴bebiş gelse bitecek gidecek ağrılar da gelmiyor gelecek gibi de durmuyor🥺