Glsm48 Merhabalar 5 haftalık hamileyim doktorum bu hafta kese görünür dedi ama erken mi ? Ve sadece folik asit kullanıyorum sizde durum nasıl oldu
Ilknur23 Glsm48 Geç döllenme falan değilse 5. Haftada gözükür canim kesen. Beta değer 1500 lerce vajinal 3000 ini geçince karından gözüküyor kese.
Glsm48 Ilknur23 en son geçen hafta 1100 lerdeydi sonrasında baktırmadım ilk hamilelik sürekli bi heycan panik halim var bu ara etraftan olumsuz şeyler de duyunca bi gerildim 🥲
papatyasever34 Glsm48 canini sıkma hiç benim rahmim kalp şeklinde doktor güzel yere yerleşmiş dedi ama leke gelmeye başladı şimdi bi düşüğüm var benimde
Eyican Bende bugün gittim adet tarihime göre 6+2ydi normalde hesap ama bugün usg yle baktı karından gördü keseyi. 6,4 mm ama 5+2 olarak kayıda düştü 1 hafta geri yani normal midir acaba ? Bide 2 hafta sonra tekrar geldi.
ezos Eyican çok normal benim de 8 haftalık olması gerekirken 7 haftalık cukmisti eyvah dedim bir hafta sonra kontrole gittim kendi haftasına gelmiş önde geride çıkması normal çok büyük fark olmadıkça