Brcu1 Selam tatlış anneler bebeğim için alışverişe başlayacağım ama şampuan çok kafayı karıştırdı neredeyse hepsinde azda olsa kimyasal var sizlerin şmpuan vucüt yağı gibi önerilerniz varsa paylaşabilir misiniz ? 🐣
melikeyldrm_54 Brcu1 ben hepsini dalin aldım canım. Kıyafetlerini yıkamak için Bile dalinin granül matiğini aldım ama tercih senin ☺️
Ldy Brcu1 içerisinde kimyasal olmayan bebek şampuanı en iyisi mustela vücut ve saç şampuanı . Kızımda kullanıyorum hala çok memnunum tavsiye ederim
MelSer Brcu1 ben ebebekten aldım şampuanı. instagramda mühendisinoğlu var onu takip ediyorum şampuan, losyon, bezler, deterjanlar, ıslak mendil vs. ürünleri inceleyip bilgi veriyor. İçeriği temiz ürünlerin yıldızlar listesi filan var bakabilirsin.
aezgi Brcu1 pişik kremini losyonunu sampuanını hep mustela aldım cok memnunum 3 aydır kullanıyoruz :)) biraz pahalı diğer markalara göre ama yarısı duruyor bi 3 ay daha gider 😀
Serpil-3 Brcu1 Brcu1 canım valla iki çocuk büyüttüm dalinle maşallah hiçte bişey olmadılar eskiden bu kadar araştırılmazdı herşey imkanlar da kısıtlıydı hatta dalin alan zengin sayılırdı 🤷♀️şimdi herşeyi inceleme çıkmış mustela çok iyi diyorlar ama baya pahalı durumun iyiyse mustele yok orta halliysen dalinle devam o kadar incelemeye gerek yok bence
Ozlem23 Brcu1 şampuan olarak ben mustela aldım yani aslında kayınvalidem aldı onu almasaydi ben baby me nin kileri alicaktim
merviskoooo En iyisi mustela sampuan losyon pisik kremi set halinde aldım yağ almadim gözenek tıkıyormuş tavsiye etmiyolar gerek de olcagini sanmıyorum losyon yeterli olcaktir