Rbkny Havvabaht 11+5 iken %90 kız dedi doktorumuz 14+4de ise erkege benzetti ve sisteme erkek diye girdi şimdi ise kesinleştirmek için nasipse 29 martta tekrardan gidicem🌸🙏🏻
DenizSayer Havvabaht yani bazıları erken olunca yanılıyor mesala benim özeldeki doktorum 12 de erkek dedi alıştırdım 16 başka doktor kız gibi bacak arasında iki çizgi var kızdır dedi genelde kız diyoruz dedi şimdi buna alıştım ama net değil yani ben detaylı o yüzden bekliycem bazıları 13 15 te öğreniyor netleşiyor ben istisna
Havvabaht DenizSayer ben 13 haftalıgım erkek gibi dedi. 27sinde daha netleşir dedi bekliyorum bakalım
Serpil-3 11.haftada yaptırdığım fetal DNA testinde belli oldu 12.haftada öğrendim yani sonra doktorum da erkek dedi çifte doğrulama yani
Serpil-3 Hafsa25 canım ben hamile olduğumu bilmediğim için migren ilaçlarımı aldım riskli gebeyim yani yaş faktörü de var bundan dolayı bebeğe kromozom testi yaptırdım ikili testte sadece dawn sendromuna bakılıyor bu testte 21 ayrı kromozoma bakılıyor
DenizSayer Ebruce olabilir ben doğuda yaşadığıma şartlar cihazlar kısıtlı öğrenemedim olabilir yani 30 35 haftalarındada öğrenen var böyle 11 12 haftalarındada bana da bu arada 12 haftada söylendi ama yanılmış 16 haftada net değil o yüzden