Goksuuuu Seseff Allah bir avazda kucağıniza almayı nasip etsin. Açılma nişan vs gelmiş miydi de doktorunuz suniye karar verdi? Bende yarın çatı muayenesi olucam hiç bir belirti yok suni istesem mi diye dusunuyorum
Ortmenanne16 Seseff hiç korkma kasma dünyanın en güzel anlarını yaşayacaksın tadını çıkar bende suni ile doğum yaptım Meryem Ana otunu bulundur ona çok güvendim 7 saatte doğurdum ben 🙏🙏 telden Meryem suresi aç dinle
mercimeginanne Goksuuuu açılma belirti falan yoksa hiç tavsiye etmem. Perşembe bnde suniyle başladım en son alın artık diye yalvarıyordum ki daha açılma 4 cm di. Sezeryana girince dünya varmış dedim 🙈 kendi sancınızı bekleyin boşverin suniyii
Seseff Goksuuuu 37. Haftada sancım çıktı çatı muaynesi olmuştum 1 cm açıklık vardı şuan 39. Haftadayım eşim yurt dışında çalışıyor izni dolayısıyla ger dönmesi gerekiyor doktorumla görüştüm böyle bir karar aldık kendi isteğimle yani😇 nişan vs gelmedi
Goksuuuu mercimeginanne @Seseff Bende 39+1im. İlk defa çatı muayenesi olcam ona göre belli olur. 40 41 inci haftayı bekleyip yine suni sanciyi çekmek ya da sezeryan olan da çok var. Doktorum ne derse o olcak tabi..
sevaalya Ben de 40+4üm. Bi saat önce yatışı yaptırdım, daha kanala girmemiş önce fitille başladılar 4 saat sonra bir grli6şme olmazea suni ile devam edecekler bakalım gelmeye niyeti yok hala
ipegin-annesi sevaalya bende 39+6 yok doktorum bana da sancin gelmezse fitille başlatirız dedi. Şuan nasıl ilerliyor süreç yani fitil mi iyi suni sancı mi acaba