1Prensesannesiiy Ben 1 hafta once sprialimi çıkardım ikinci çocuğu istiyormmm ilk çocuğumuda supriz olmuştu suand a planlı olunca çok pskolojim bozuldu sorum şu ki adetime 9 gün var adetden önce hamile kalma ihtimali varmı saçma bir soru ama sordum sizce??
Asyakuzusu 1Prensesannesiiy Yani denedinizmi ? Orayı tam anlamadım. 9 gün var yapsak olurmu? Tam soru ney? Eğer denediyseniz adete 6 gün kala gösteren erken gebelik testinden alın sonuç için
spiker_anne 1Prensesannesiiy adetimden birgün önce hamile kalmıştım ultrason verilerine göre net gün yani
Zeynep_18 1Prensesannesiiy anladığım kadarıyla yumurtlama gününü geçtiniz adete yakın hamile kalınır mı diyorsunuz, olabiliyormuş ama en ideali yumurtlamayı beklemekmiş🤗
1Prensesannesiiy Asyakuzusu yani tabiki zaten sürekli olan ilişkimiz var öyle hamile kalmak için değil hafta da en az 4 5 defa oluyor tabiki cocuk işi rabbimden gelen bisey 1 sene de vermez bir kerede de verir biraz utandım tam yazamadım sanırım yani adetimden önce hamile kalabilirmiyim acaba diye dedim ne bilimm öyle bir aklıma geldi 2. Çocuğu planlı olunca insanın biraz hayvani fazla oluyor sanırım
1Prensesannesiiy spiker_anne ben sprialimi zaten 1 hafta once çıkardım ama acaba adetten öncede hamile kalma ihtimali olurmu diye düşündüm
1Prensesannesiiy Zeynep_18 evett adetimden 4 5 gün sonra en yoğun olduğu günlermis yumurtlamayı beklemek derken acaba ne demek istediğiniz ta ben ilk çocuğumuda korunurken hamile kalmistim o yüzden hiç bu konularda bilgim yok
1Prensesannesiiy Busbus58 himmm yok canım benim zaten bekarkende dog um yaptıktan sonrada sprialden sonrada adet düzensizliği hiç olmadı sadece benim reglm 3 4 gün sürerdi sprialden 1 2 ay biraz fazla kanamam oldu sona düzene girdi günleride 6 gün falan oldu 1 sene takılı kaldı zaten 1 hafta once çıkarttım
1Prensesannesiiy spiker_anne yaaaa ne güzel ben biraz heycan yaptım da acaba olur mu falann diye kafamı kurcalıyor sürekli
Zeynep_18 1Prensesannesiiy adet günü bittikten sonra yani iki hafta sonra yumurtlama zamanı geliyor, internetten yumurtlama takibi yazarak son adet tarihinizi girip öğrenebilirsiniz ilişkiye gireceğiniz günleri
Asyaasss 1Prensesannesiiy 1Prensesannesiiy anladığım kadarıyla. Siz İlkin de plansız kalmıssınız ve gercekten yumurtlama ovulasyon hiç biri hakkında bilginiz yok ben sızın yeriniz de olsam keyfini cıkartırım😊😂 asıl sımdı böyle düşünürseniz ters teper tecrube ile sabit 😊ne zaman ki kafamdan attım o zaman oldu 1 bucuk sene üstüne 😊😂 ama sorunuzuz cevabını dıyeyım cok nadir de olsa kalınyo arkadasım yumurtlama günü gectı zaten adet olacam dıye korunmamıs ve kalmıs hatta cok sasirdım dıyordu, 😊
1Prensesannesiiy Zeynep_18 bir tek o gubler mi ilişkiye girmek gerekiyor yani yoksa o gubler özellikle olması gereken gubler mi indirdim ben onu da daha çok var gözüküyor of ne zor şeylermiş bee🤭🤭🥰
Zeynep_18 1Prensesannesiiy ben adetim bitti ertesi gün ilişkiye girdim o gün tutmuş galiba ama o günlerde ilişkiye girdim gün aşırı 🤗
1Prensesannesiiy Zeynep_18 benimde ilk hamileligde adetime 2 gün kala hamile kaldığımı öğrenmiştim doktora gittiğimizde 5haftalık olduğunu söylemişti ki önceki ayda adetim vardı duyumca şaşırmıştım hatta 5 hafta nasıl olur daha günüm bile gecmemisken3 diye oluyormuş ama bide planlı falan insanın iyice psikolojisi bozuluyor hiç planda yokken bir günde cocuk fikrine kapıldım.simdide biran önce olsun istiyormmm
Zeynep_18 1Prensesannesiiy zamanı vardır elbet akışına bırakın inşallah tez zamanda alırsınız sizde güzel haberi🤗
1Prensesannesiiy Zeynep_18 aminnnn tabiki önce hiç Cocuk sabini olamamidlara sonrada bizim gibi ikinci içinleri isteyenlere rabbim nasip etsin diyelimmm 🥰 annelik güzel duygu rabbim herkese tattirsinnn🤲