Sbnm06 Kizlar merhaba, 27 haftalik gebeyim.2 gundur göbek deliğim inanilmaz gerildi ve cok aciyor batiyor sanki göbek deligi yirtilcakmis gibi .Bu durumu yasayan var mi.Bunun icin ne yapmaliyim
34_21_23 Sbnm06 yapabilecek birşey yok malesef gebelikte gelişen bi çeşit geçici göbek fıtığı gibiymiş
Sevaldogan Sbnm06 aynı durum bendede var göbeğim büyüdükce göbek deliğim küçüldü ve yırtılcakmış gibi oluyor etrafı hafif morardı dokununca agrıyor ama normal bi durum göbek büyüyüp gerildikce göbek deliğide zorlanıyor bunun için yapıcak bşyimiz yok malesef bol bol nemlendirmekten başla
Alinamoms Sbnm06 bende 27 haftalık hamileyim benimde aynı durum var dr. Kağan kocatepenin bir videosunu izledim hamilelik varisi olabilirmiş gerildikçe hakiki zeytinyağı sürüyorum o biraz iyi geliyor.
Sbnm06 @34_21_23 gercekten mi:(( insallah daha kötü olmaz.bu arada seni hatirladim canim nasilsin nasil geçiyor hemen hemen ayni haftadaydik seninle degilmi tup bebek
Biresinti Sbnm06 aynen oyle ben artik bi sey icin doktora gitmiyorum kontrollerimde soruyorum zaten hep ayni cvb normal bi sıkıntı yok ilaç yok tabsiye yok 😕😠