Fatzek Kızlar gönül ister ki özelde doğum yapayım ama eşim işinden ayrıldığı için imkanlar kısıtlı 😑😑 Ankaradan istanbula yeni geldim . Özeli her ne kadar istediysem bir türlü olmadı. Eşim devlette kararlı.Onun bu kararı beni her ne kadar üzssede saygı göstermekten başka çarem olmadığına karar verdim . İstanbul devlette doğum yapıp memnun kalan anneler hangi hastaneyi öneriyorsunuz?
eCeCik Fatzek üzülmeyin herşeyde bi hayır vardır henüz doğum yapmadım ama destek olayım size stres yapmayın allahtan hayırlısı için dua edin🙏🏻
Edasinanece Fatzek haydarpaşa numune eğitim araştırmada doğum yaptım bu gu o kadar iyi doktorlar hemşireler vardiki bidahada olsa yine orda yapardım dogumumu
Menalduygukaba Fatzek devlet hastaneleri özelden bin kat daha iyi güven bana acıbadem sağlık grubu çalışanıyım
Firstmommy Istinye devlet hastanesinde komsumuz dogum yapti gayet memnundu.Acil bir sekilde olmustu hatta dogumu evde baslamisti.Taksici oraya goturmus cok memnun kaldi ,arastirin isterseniz.
Mum56 Çapa tıp fakultesı , Zeynep kamiiil Bezmiii alem bunlar iyi hastane bence üzülmeyın bir çoğunluğumuz dewlette yapacak önemli olan senın bebegının sağlığı gerısı hiç önemli degıl
Nidanurfirat Bende Ümraniye devlete gidiyorum şuan memnunum ve gidip doğum yapıp memnun olan çok duydum bende orada doğum yapacagım inşalalh. İyi devlet hastaneleri varken durumunuz el verse dahi bence özele para vermek mantıklı değil zaten
Ebruaydin27 Doğum yapmadım ancak gaziosmanpasa taksim ilk yardim egitim arastirma hastanesinin doktorlarının methini cok duydum. Yakınsan bi git gör derim.