dugmeninannesiii Hümana Kimyonlu rezene hem gaz için iyi hemde süt arttıyo diyolar. Hümana anne sütü arttırıcı çayada iyi diyorlar. Sizce hangisi alınmalı veya aldınız ?
senell dugmeninannesiii doktor kuzenim rezene çayının toksik etkilerinin kanıtlanmış olduğunu söyledi ve önermedi. Siz de bir araştırın isterseniz.
Serifeisitmir dugmeninannesiii caylardan hic almadim ama maltana cok iyi süt yapiyor canim bazi cesitlerinin tadi kötü ama deneye deneye sevecegin bir tat bulursun ben cosmopolitan tadinda olani icebikiyorum gerisi midemi bulandiriyot
melikeyldrm_54 dugmeninannesiii Humana çayını arkadaşım önerdi banada cnm ama henüz almadım 33 haftalığım. Almayı düşünüyorum ilk zamanlar için. Ama en iyisi Bol bol su içmekmiş 🤗
senell Busbus58 Ben de çok anlamadım. Toksik etkileri var, süte geçiyor dedi. O ıhlamur dışında bir şey içmemiş kendi emzirirken. Süt emzire emzire artar, çaya gerek yok dedi. Herkes doktoruna sormakta özgür tabii. Ben de doğuma yakın tekrar araştırıcam.
Akmankara dugmeninannesiii dogum yapali 4 gun oldu humana süt artirici cay aldim birde rezene çayı aldım nescafe iciyorum birde hosaf iciyorum birde cocuk doktorum bir ilsc önerdi onu aldim 😊