Deletedmom206 Ademinayseli hala normalmi sezeryan mi yapsam diye karar verebilsem 26 Haziran'da sana gün vericem dedi doktor siz kaç haftaliksiniz
Hande2017 Ademinayseli Bende 36+5 haftalığım 28Haziran benimde sezeryan doğum tarihim Allah hepimizi sağlıkla kolaylıkla kurtarsın inşAllah🙏🏽🙏🏽
Ademinayseli Deletedmom206 37 haftamız bitmek üzere.bebeğimiz iri olduğu için sezeryana karar verildi yoksa normal Doğum için bir engelimiz yoktu...herşeyin hayırlısı
Deletedmom57 Oğlumun değil ama kendi Doğum günüm 28 haziran :) sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim ❤️
Ademinayseli Deletedmom57 teşekkür ederim .bu tarih benim içinde çok anlamlı gerçekten .geçen yıl 28 haziranda ikiz bebeklerimi düşük yapmıştım doktorun tesadüfen bu tarihi vermesi beni çok duygulandırdı rabbimin hediyesi gibi bişey olacak bu yıl
Ademinayseli Cansurella şuan 4 kg ama kiloyla beraber kafası 41 haftayla uyumlu gövdesi 40 haftayla uyumlu olduğundan sezeryan önerildi
Zeze03 Ademinayseli 🤣🤣🤣 damadı rüyanda da gördün beğendiysen vereyim yarın hemen bakalım gördüğün gibi mi 😁😁😂🤲🏻