Turkan1 Kızlar 7 hafta 1 günlük hamileyim hiç zaman yüzümde sivilce çıkmadı amma bu aralar cok cikti hemde acıtıyor sizde boyle oldumu?
momsboys Turkan1 bende basından beri yasıyorum sivilce sorunu. Dogumdan sonra düzelir dedi doktorum östrojenden oluyormus
derindemir Turkan1 daha önceki hamileliğimdede şu an da her yerim sivilce hemde bildiğin kimlik çıkartmalık😂😂😂ne yaptıysam geçmiyolar.saldım artık ama evet çok acıyolar
Zeynepplt63 Turkan1 ya ben hamile değilim daha Yaşim 18 yüzümde sivilce var Cildircam ne yaptiysm geçmiyor
Fatosef Turkan1 ilk haftalar bende de acayip çıkmıştı sivilce özellikle yüzümde. Şuan 23 deyim hiç kalmadı ve artık çıkmıyor. Herhangi bi ürün kullanma çünkü gebelikte vücuttaki yağ oranı arttığı için çıkıyormuş. Umarım seninde geçer.
Silasila Turkan1 Çıkıyor canım bendede ilk aydan beri naptıysam geçmedi bi çaresi yok yani hatta kırmızı lekelerde oluyor son aylarda ama doğumdan sonra geçer diyorlar inşallah geçer 🙏🏻
gunesveguney Turkan1 bende 6+5 im bugün farkettim alnımda çenemde minik minik çok sivilceler çıkmaya başlamışşşş
MercimekveAnnesi16 Turkan1 bende de en başından beri var ve işin tuhaf tarafı sadece yüzümde değil bütün vücudumda var kimisi acıyor kimisi acımıyor
Turkan1 @derindemir evet canim benim hiç bir zaman sivilcem olmadi yuzum pürüsüzdü şimdi ne haldeyim ayni bölgeye yüzümde 3 tane sivilce cikdi ya acitiyorda üstelik benim ilk hamilelik adet gecikmesinde bile olmuyordu cok kötu duruyor😕
derindemir Turkan1 bir de afedersin ama sıkılmıyolarda.bir garipler kocamanlar ve çoğu yüz ve boyun bölgemde .bir de ensemde🙈
Silasila Turkan1 inşallah ya ben şuan 9.ayımdayım geceleri çay ağacı yağı sürüyorum bir nebze iyi geliyor ama umarım ki doğumdan sonra tamamen kaybolur çok moralim bozuluyor 🥺
Teacherr Silasila benim de yüzümde çıkmaya başladı bu aralar kabarık değil düz kırmızı leke anlamadım sizinli nasıl
2626262782ayse Turkan1 evet 3. Aya kadar devam etti malesef belli değil ama galiba kız mı bu 😂 madecassol iyi geldi
Silasila Teacherr benimde öyle düz kırmızı küçük lekeler son ay olmaya başladı 🤷🏼♀️ Sivilceler daha öncede çıkıyordu ama lekeler yeni
Teacherr Silasila aynen benım de son iki ayım sivilce başlarda olmuştu artık yok ama şimdi de kırmızı lekelere başladık