DenizTuncaAtik Selam kızlar... 33. Haftadayım bir haftadır aşırı kabızlıkla boğuşuyorum. Siz nasıl başediyorsunuz. Yarın doktorumu arayıp danışacağım inş bir çözüm yolu vardır 😞
haceryasar DenizTuncaAtik kuru kayısıdan yada normal kayısıdan evde kendin hoşaf kaynatıp iç. Normalde ye direkt derdim ama sıvı olrak tüketmek daha kolay olcaktır senin açından. Gerçek zeytinyağıda işini görür tatlı kaşığıyla iç. Umarım sorunun çözülür 🌸
znurstnKaraca DenizTuncaAtik kefir çok işe yarıyor tavsiye ederim birde kuru incir kayısı yiyin aç karnınıza üstünede süt yada su için oda lavobaya çıkartıyo
Minaaagul Ben sabah aç karnına bi kaşık zeytinyağı içmeye başladım çok faydasını gordum tavsiye ederim
Acrbaby DenizTuncaAtik kesinlikle zeytinyağıı, sade kaşıkla içemiyorsan bişeylere karıştır canım , mesela ben sabahları domates rendeliyorum içine az tuz ve yarım cay bardağı zeytinyağı katıyorumm gayet güzel gidiyo 😄 sindirimede faydasını görüceksin
uleErenTozkoparan Acrbaby ayy ben zeytinyağı hoşaf yedim içtim tık yok mahvoldum iki gündür yaa hastanede kaldım sancım vardı durdurmak için hastanenin yemekleri böle yaptı artık ne katıyorlarsa içine
Aybukealtintas DenizTuncaAtik yarım cay bardagı zeytinyag ile yarım cay bardagı sütü karıştırıp için hemen etki eder
DenizTuncaAtik Zeytin yağına yarından itibaren başlıyorum. Dubhalac şurubu daha önce hamile değilken denedim faydasını gördüm. Bakalım daha bizi neler bekliyor 🤦🏻♀️ Sıcaklar beni eritip yok edecek diye korkuyorum 😬
Bebitom Dulcasoft isimli bitkisel ilaç önerdi doktorum baya faydalı oldu. Sabah ilk ılık su için . Ve yürüyüş yapmaya özen gösterin
Arya92 DenizTuncaAtik bana magnie calsite toz yazdı doktorum.bunu da doktoruna danışabilirsin.bagirsaklari acayip çalıştırıyor .ama mutlaka sor doktoruna ben basur olduktan sonra çareleri aradım geç kaldım🤦
Neroizm Dogal yollar ariyorsaniz chia tohumu cok etkilidir hatta fazla etkili oldugundan gunde 1-2 yemek kasigindan fazla tuketilmemesini onerirler. Eger hap tarzi bir sey istiyorsaniz dolcolax organik bilesenli bir haptir.
Mnkse DenizTuncaAtik merhaba bende uzun bir süre araştırdım bunu ama bende işe yaramadı çoğu şey sonrasında yaş incir aşerdim ( umarım kimsenin canı çekmez ) işe yaradı hiç ummuyordum sadece canım istediği için yemiştim sizde bir deneyin isterseniz