EGK Kızlar 4+5 im.Sabah regli kanı gibi kırmızı kan gördüm hemen doktora gittim progestanın iğnesini ve ilacını verdi dozu üçe çıkarmamı söyledi keseyi gördü kese altında kanama olmuş dinlenmem lazım dedi düşük riski var benim gibi olan var mı🌸
drya34 EGK merhaba bende de aynı durum var sürekli iğne hap devam ediyor yatma ve dinlenme verdi doktor
Ekvatoral EGK benim 12. Haftada olmuştu. Kanama alanım da da azalma olmadı üç ay kadar aynı boyutta devam etti. Çok şükür 27. Haftayı gördük. İstirahat ilaçlarınızı aksatmayın. Su içmeyi de ihmal etmeyin. Ve ben bolca dua ettim. Hem kafamda bazı şeyleri kurmamı engelledi hem de içimi rahatlattı.
koalababy EGK wc dışında su almaya bile kalkma canım bi süre sonra düzelicek ve ilaçlarını ihmal etme günde 2 litre su içmeye çalış başlarda bende de bi kaç kez oldu 4,5 sonra ama herşey yoluna girdi.. Şu an 39+5 olduk Allah sana bağışlasın inşallah yavrunu
portakalcice EGK ben de kese etrafında kanama vardı 12.haftada geçti şükür bolca dinlenirsen sıkıntı olmaz inşallah
drya34 EGK üzülmeyin benim yedi bitti bugün sekiz gireceğim geçecek umudunuzu yitirmeyelim ama rapor alıp dinlenin bol bol
hdyt Sakin olun kızlar hep yatın dinlenin iş yapmayın dua edin bol bol rabbim yavrunuzu koruyacaktır ilk üç ay benim de kanama oldu sonra geçti çok şükür geçecek sizin de
Asuman21 EGK 4. haftadan 15. haftaya kadar kanamam devam etti. Sürekli yatarak dinlendim 3 günde bir prolout iğne ve günde 3 kere Progestan kullandım. şu an 16+3teyim sadece günde 1 tane progestan kullanıyorum . Çok şükür toparlanıyorum. Bolca dinlenin. İmkanınız varsa kesinlikle ayağı kalkmayın. Bol bol dua edin. İnşallah iyi olacaksınız. Allah şifa versin
Dryy EGK malesef bende de vardı kese etrafında iki tane kanama alanım Progestan kullandım 12. Haftaya kadar doktor dinleneceksin demişti çok şükür şimdi 18. Haftadayım geçti gitti gebelerin çoğunda oluyormuş bu durum doktorunun dediklerine uy ilaçlarını al inşallah geçip gidecek sıkma canını 🙏🏻
EGK Dryy malesef dinlenmek benim için zor öğretmenim bir haftalık rapor aldım bakalım ne olacak nereye kadar sürecek Allah bir daha göstermesin size
portakalcice EGK kanamam hiç olmadı şükür , ultrasonda göründüğü için doktor önlemsel davrandı iğne ve fitil vermişti