Aysesss Dogumdan sonra da cok çabuk kilo alıyorlar ya obez falan olur mu önce kilo alsın diye düşünürdüm simdi acaba obez bir bebek olur mu diye dusunuyorum kuruntu mu yapıyorum
mlkkk Aysesss tabii ki kuruntu yapıyorsunuz doğduktan sonra bebeğin tek tüketeceği gıda süt veya mama niye obez olsun 😊
shryldrm Aysesss evet kuruntu yapıyosun her ay aynı oranda kilo almıyorlar ki ayları büyüdükçe daha az kilo alıyorlar doğduklarında da. İlk bebeğim 4300 doğmuştu obez değildi bir ay az alıyor diğer ay çok belli olmuyor böyle şeyleri düşünme🙂
Aysesss mlkkk of bilmiyorum valal dogum korkusu sardı beni ondan durmadan dusınmekten buluyorum kendime biseyler
Aysesss shryldrm masallah cok guzel dıgmus ben doğum dan korktukca buluyorum kendime biseyler galiba son 15 gunum kaldı
shryldrm Aysesss çok güzel değil bence biraz daha az olabilirdi ben kilo alsın diye ekstra çaba harcamamıştım böyle taktıkça taktığınız şeylerle sınanırsınız biraz rahat olun benim günüm de geçmişti 41. Haftada doğum yaptırdılar ama böyle şeyler düşünmüyordum 🙂 rahattım