Alpveannesi Var mı merak ediyorum kızım 3 hafta geri geliyor. Hep soylenenden daha düşük dogacaklar diye bir şey yok değil mi 😔
BTSG04 Alpveannesi canım benim bir bilgim yok ama üzme kendini kilolu bebek illa sağlıklı bebek demek değil. Gelişimi tamamlansın doğuncada alır zaten
gulin-35 Alpveannesi daha az doguyor ama sorun etme sonrasında ıyı bakımla normalden daha ıyı olur ☺️
Alpveannesi BTSG04 inşallah 37 haftadayiz bebek 34 hafta uyumlu. Bir 2 500 falan olsa kuveze girmez belki diye umut ediyorum. Son iki hafta arayı açtı salı günü yine gelişmesidiyse doğum gibi görünüyor. Acaba ciğer gelistirici iğne yaparlar mı uyumlu olduğu haftadan dolayi
Alpveannesi Eymirinannesi evet zaten genellikle az doguyorlar. Ben bir umut fazlada doğabilir mi diye düşünüyorum 🙈
BTSG04 Alpveannesi inşallah küvezlik bir durum olmaz iyi düşün iyi olsun inşallah 🤲🏼 Benim bebeğimde zayıf bir bebek geriden geliyor filan demedi doktor bende çok takılmadım sağlıklı olsunda başka bir şey düşünmüyorum
mlkkk Alpveannesi canım kilosunu dert etme bebeğin kilosun değil ciğer gelişimi önemli küveze girmemesi için kiloyu her türlü doğduktan sonra da alıyorlar ciğerleri gelişmiş olsun yeter 🙏🏻
ayseozi40 Benim kizimin kilosuda 1 hafta 10 gün geriden geliyo. 30.cu hafta basladi gerilik sizde ne zaman basladi? 33+2 de gittigimde kizim 1800gr idi. Suan 34+1 deyiz haftaya randevum var tekrardan umarim kilo almistir. Sizin kizinizin kilosu kac suan?