Gizem957 Süt kilo yapıyo diyoalr bebege peki yogurt yemek te yapar mı süt içemeyenler için bide ne yenirse bebek kilo alır anne karnında
Sinembasara13 Gizem957 canım her sabah 1 tane haşlanmış yumurta süt ceviz muz yiyordum bebek iri olunca doktorum yasakladı bir çok şeyi bunlar çok hızlı aldırıyor
bademsekeri42 Gizem957 Ben günlük haşlanmış yumurta, yoğurt , peynir , süt , muz , maden suyu içiyorum onları çok söylüyor doktorlar bide çiğ kuruyemiş ceviz badem falan
Niisanannesii Gizem957 kaşar, ballı süt, marul, protein ağırlıklı beslenme doktorum bana bunları söylemişti 😊
Asyaaa94 Esraakk ben kontorole gittiğimde 34 haftada iki kilo yüz Gr demişti 36 hfatamada kontorolum vardı iki kilo 850 grm olmuştu son haftalarda daha çok alıyor cnm .
Asafinnkardesii Şuan 14 haftalık hamileyim kaçıncı aydan itibaten tüketmek gerek yumurta yoğurt peynir yiyorum da süt içemiyorum
HavvaMerve Gizem957 Doktorum bana günde 1tane yumurta,1 bardak süt,1 kase yoğurt ve ceviz özellikle tüket ve kırmızı eti bol ye dedi canım kilo alması için ☺️
34_21_23 Gizem957 peynir süt yumurta tahin pekmez muz ıspanak mercimek kavrulmamış kuruyemişler falan. Ben süt içemiyorum muz yiyemiyorum ikisi de kabız yapıyor onun haricinde herşeyi yiyorum çok şükür haftamızla uyumlu gidiyoruz