Atak Şırnak’tayım Cizre’de bir doktora gidiyorum cem cengiz bey. Ve tayinciyiz burdaki olaylardan okudum doğumunu burda yapmak isteyen yok hoc burda yapan yada yapmayı düşünenler varmı?
Fts1 Atak bende şırnaktayım cizrede turan beye gidiorum ama burda doğum yapmicam memlekete gidecem canım
Atak Fts1 turan bey dogim yaptırmasını için gitmedim burda doğum yapma durumum var o yüzden cem beye gidiyorum peki siz neden burda doğum yapmıyorsunuz yanlış anlamayın yani hickimse burda doğum yapmak istemiyor benimde Şırnak’ta ilk senem bilmiyorum o yüzden
Mervenurhmzgl Fts1 siz yolu yarılamışsınız maşallah biz daha yolun başındayız 10+2 ☺️ ben ilk defa gittim turan beye onu tavsiye ettiler inşallah bende memnun kalırım
Fts1 Mervenurhmzgl memnun kalırsınız inşallah ben çok memnunum kendisinden sizede nasip olsun bu haftaları görmek🤲🏻🤲🏻😍
Fts1 Atak hem ailemin yanında olmak istiyorum hem güvenemiyorum buraya pek memlekette yapcam doğumu allah izin verirse🤗🤲🏻
Mervenurhmzgl Atak ilk kez gittim herkes iyi olduğunu söylüyor doğumdada ailemin yanında olmak istiyorum
Burcu123- Turan bey doğum yaptırmıyor maalesef sadece hamilelik takibi yapıyor. Bende şu anda ona gidiyorum 17 haftadayım iyi bi doktor ama detaylıdan sonra Cem beye gitmeyi düşünüyorum. Ve orda doğum yapmayı Cem beyi çok iyi diyorlar
Tugce0707 Bende Şırnak merkezdeyim ikiz hamileyim Cem Cengiz’e gidiyorum çoook ama çok memnunum burada doğum yapmıycam Antalya’da yapacağım olursa da Cem bey oraya gelip yaptıracak doğumumu 😊
cansucansu0 Bende Şırnak merkezdeyim. Nasipse doğum için memlekete gidicem :) şuan takiplerim için ben midyata gidiyorum dr esra pota. Cizredeki doktorlara hiç gitmedim.
cansucansu0 Atak ben 18. Haftaya girdim en başından beri ona gidiyorum şuanda memnunum gayet. yol 1buçuk saat sürüyor merkezden
Sare_amine Allah yardimciniz olsun cumleten… ne kadar kotu memleketimin belli yerlerine guvenememek aci ama gercek… biz ankaradayiz oyle sikintilarimiz yok cok sukur