Kestanesekeri Bfduam diyetisyene gidiyordum canım mecburen içiyordum şuanda ben de içemiyorum midem bulanıyor
Bfduam Kestanesekeri o diyet süreci yok mu… vermesi bi şekilde oluyorda, koruması hiç öyle kolay değil. Sen inş başarırsın bu süreci canım.
Serpilbb Bfduam benim tam regl zamanı kanamam olmuştu damla damla hani üstüne görme derler ya o şekilde 2 3 gün boyunca sadece damla şeklinde gelmişti ama testler negatifti. Negatif olunca peşini bırakmıştım sonrasında kasıklarıma giren şiddetli kramplarla anlayım test yaptım pozitif çıkmıştı
Uerdem Bfduam gebelik belirtileri ile adet belirtileri aynı gebelikte halsizlik ve koku hassasiyeti oluyor ayriyeten o da 5-6. Haftada falan. Adet gecikmesinden 1 hafta önce belirti için çok erken bir süre bence tabi ama uzmanı değilim bilemem
[silindi] E-G-E teşekkür ederim. Bende de çok yoğun kasık ağrısı vardı adet sancısı gibi değilde bıçak batar gibi ara ara kramp giriyordu. İnşallah sizde de var bebiş :)
E-G-E [silindi] dün sandalyede oturuken ayağımı cektim bıcak gibi rahmime ağrı girdi birde kasıklarımda sanki balon var gibi sancı oldu vardor inşallah ya dua et lütfen
berilkus Bfduam evet yumurtlama ve adetime birkaç gün kalana kadar doluluk hissi vardı, ben anladım hamile olduğumu. Yumurtlama günümde de sanki rahmimin sağında minik minik kasılmalar oldu gibiydi. Adetime 5 gün kala test yaptım pozitif çıktı