teachervera Bfduam benim adette ağrım hiç olmazdı. Ama bu kasık ağrısı çok fena günlerce sürdü. Karnım şişmişti
TunarinAnnesi Bfduam hayirlisi olsun Kuzum hakkinda benim testler hala silik zar zor gorunuyor bence dupaston etkisi kan verip uzulmek istemiyorum 😞
minikcivcivim Bfduam olsun canim umutsuz olma rabbim ol dedikten sonra önün de ne durabilir ki 🤲 rabbim inşallah nasip eder inşallah 🤲🌸
TunarinAnnesi minikcivcivim yok Kuzum belkide. Bende yumurtlama oluyor dollenme oluyor diye testler in siliklesiyor AMA tutunamiyor qaliba bakalim bu ay basima ne gelicek
minikcivcivim TunarinAnnesi duphaston tutunması için çok iyi canim ama bende sana yazınca araştırdım ama ne tarlusal da nede duphaston gebelik testini etkilemezmiş silik de olsa ona bağlama canim🙏 inşallah bu ay tutunur bebiş❤
NurEto Bfduam bacagıöda yok tam kasığımda ara ara batma gibi nasıl anlatsam ki değişik sızlama gibi oluyo
[silindi] Bfduam sanırım öyle olmuş. Yumurtlama günümün en yoğun olduğu gün değil daha erken olmuş. Kişiden kişiye değişiyor sanırım :)
Dyguklc Bfduam benim sancim bitmisti o kasiklarimda falan. Sadece adet olcakmisim gibi duygusallik agrrsiflik falan vardi
Dyguklc Bfduam yani eger olmazsa uzulmeyin ama isterseniz adete 1 2 gun kala ya da ogun adet gunu falan tekrar bi test yapin insan merak ediyo ya dayanamadjm ben