umudumvar2 @EsrSvm kuzum buralarda döllenme belirtileri hissedenler yazmış bakabilirsin bir de senin akıntın nasıl
EsrSvm umudumvar2 Sağol canım benim okuyorum şimdi ❤️ Akıntım çok yok kuzum ya varla yok arası gibi birşey.Genelde belirti olarak fazlalaşıyor diyorlar ama neredeyse hiç yok hatta
EsrSvm umudumvar2 Evet beyaz akıntı göreyim diye bakıyorum ama bende hiç öyle yok 😔 Açık sarı benimki bazen şeffaf oluyor bir de
Happybsrn EsrSvm bn de o akıntıdan var görsen serçe parmağım kalınlığında hergun bir kere geliyor galiba klomen yapıyor testim negatf biliyorsun
EsrSvm Happybsrn Doğru canım olabilir.Bende çok akıntıda yok gebelikte akıntı çok oluyor diyorlar.Benimki de negatif olabilir yani 🤦🏻♀️
Ceydat Baloncuk41 aynı belirtileri yaşadım döllenme zamanı ama hiç hamileyim dir diye düşünmedim tabiki 7 hafta sonra regli olmayınca hamile olduğumu öğrendim, 🙂
Mrzy28-c Happybsrn kuzu naptın bekle biraz daha hemen çıkmaya biliyor cnm iğnenin etkisi geçmiştir suan pozitif yapabilir bende seni merak editörüm ara da girip bakıyorum sana 🌷🙏
Happybsrn yuksell07 gitmedim daha doktora ne der bilmiyorum 2.kez aşılama derse ben korktum bir daha cesaretim yok yapamam galiba…evde ovulasyon testi yaparım bir de bu soğan kürü yapayım diyorum bakalım..sen napcan?
La_Liberte Bfduam benim yumurtalar çatladığında aşırı ağrı olmuştu hatta doktora gittim, doktor yumurtalarından çatlıyor onun ağrısıdır dedi. O ay hamile kaldım. Aşırı kaşık ağrısı oluyordu bende.
yuksell07 Happybsrn cnm ben Akdeniz üniversitesi tıp fakültesinde prof. Den randevu aldım peritanoloji bölümünden ayın 20 sinde oraya gidecrgim bakalım birde o ne diyecek ona göre ilk adetten sonra denemeye başlayacağım
yuksell07 Happybsrn bende soğan suyu içeceğim valla kürtaj sonrası pıhtı oluşmuş rahimde şimdi hap kullanıyorum geçmezse kürtaj tekrar dedi bakalım nasıl olcak
eda2408 Bfduam ebe bana kasıklarıma ,rahmime bastırdı bir şeyler yaptı sonra bir karşım var onu sürdü masajladı birkaç öneride bulundu mayalanma için.Öncesinde 3 ay olmadı kaynanamla gittik