Hayalhira iremibrahim inşallah sağsalim görürüz o haftalarıda kucagımıza aldığımız günleri sonrada bu stresli günleri gülümseyerek anarız🤲🏻🤗
idiloska Uygulamaya göre 25+4 ultrasona göre 25+6 cuma perinatologumla muayenem var, siyatik ağrı var. Onun dışında iyiyim, yarın 100 gün kalmış oluyor doğuma.
momsboys idiloska benimde var o siyatik sürekli uzanman gerek cok ayakta kalırsan veya cok oturursan müthiş bir agrı oluyor
Pembeduslerrr momsboys Biz de bu gün 26+6olduk perşembe günü doktor kontrolum var galiba şeker yükleme yapılacak ac mi gitsem tok mu bilmiyorum 2 gün önceye kadar da felaket baş ağrılarım olmuştu 3 4 gün sürdü her gün günde 2 kere bile olmuştu ama şu an iyiyim tansiyondan kaynaklı olduğunu düşündük yüksek çıkmadı normaldi nabzım 121 olmus😬çarpıntı nefes alamama var burun tıkanıklığı onun dışında bi şeyimiz yok şükür 😇
momsboys Pembeduslerrr benim şeker yüklemem yapıldı aç karnına gittim canım burun tıkanıklıgı bendede oluyor
Smyra- momsboys 27 haftalık 6 günlük olduk bizde 🥰yavaştan hazırlıklar yapıyoruz geceleri uykusuzluk ağrım oluyor midem arada bir bulanıyor 😇
idiloska momsboys yatarken, ayağa kalkarken tam böyle kalçaya bir baskı. Çok acayip, tez vakitte geçer inşallah
Arifcaninannesi Yuceroglu bnmde ayni sekil cnm ama assagida baski cok fazla ozellikle afedersin tuvalete otururken
Prensannesii38 sinefil benim oglumda 10 aylık 28 haftalık gebeyım ıkıncı olunca bende cok bise almadım bir suru ortak renk yeni dogan kıyafet herseyı var sukur 4 takım aldım pembıs o kadar 🤦♀️😂
Happymother3 momsboys bende 27 haftalıgım ama eksıklerım var daha bıberon kac tane ve nasıl almalıyım acaba
momsboys Happymother3 canım biberon ilk etapta bir tane al nuk avent lansinoh markalar iyi 0-6 ay yazanlardan al hani olurya ihtiyacın olursa diye belki gerek bile kalmaz