SeherHidayet İyi akşamlar elektirikli göğüs pompası alsam mı almasam mi diye düşünüyodum ve sonun da alicam inş . 35 +0 haftalık olduk bu hafta hazırlıcam inş çantamızı eşyalarımızı . Elektirikli göğüs pompası lonsinoh mu almalıyım yoksa avent mi ? Yada başka öneriniz var mı ?
eCeCik SeherHidayet ben doğunca bakmaya karar verdim belki bebek beni emmez elektrikli alırım sürekli kullanacağım için pratik olsun diye ama emersede manuel olanlardan alıcam göğüsümdeni fazla sütü boşaltmak için doğunca bakıcam bakalım nasıl olacak
Hira https://www.e-bebek.com/lansinoh-tekli-elektrikli-gogus-pompasi-p-lsi-54070/?gclid=EAIaIQobChMIjr34vajR2wIVHGcZCh15fwR-EAQYASABEgI_3fD_BwE Ben bundan alıcam, bizim gelin kullanıyor bundan abimin eşi o memnundu. Bende alcam aynısından 😌
Arya92 Öncesinde ödünç alabileceğin biri var mı bana bir yakınım verdi elektrikli manuel de ablamda vardı ondan aldım.eger çok gerekirse ya da daha geniş kapsamlı birşeye ihtiyaç duyarsam sonradan alicam.ama verebilecek kimse yoksa birtane edinin.sut gelmeme sorunu bitince de çok geliyormuş bu sefer göğüsleri tamamen boşaltmak için ihtiyaç oluyor diyorlar
SeherHidayet Arya92 ya yeni doğum yapan bi arkadaşım var da başkasının kini kullanmak istemiyorum ya zaten ilk bebeğim aldığım her eşti rabbim nasip ederse 2 ciye de kullanırım diye almak istiyorum