kindersurprise cogu ailede var malesef bazen kayinvalide kayinbaba anne baba olmuyor da 2. Dereceden sacma sapan konusmalar bile insanin kulagina gelince siniri bozuluyor. Cevrende bakiyosun hemen evlenmis cocugu olan hamile kalan akil veren tup bebek yap diyen, eşime eşin sogan kuru denesin diyen is arkadaslari vs vs.. insanlar konusur da konuşur. Herseyin vakti zamani var..6.5 yillik evliyim benim de 2020 ocak ayinda dusugum oldu. Annem anneannem hep erken menopoza girdiler.Ben de de korku olustu ya erkenden girersem diye.. Isyan edecek noktaya geldim ama dedim ki bu da benim sinavim. Artik agustos ayinda doktorun tavsiyesiyle tup bebek deneyelim diye beklerken kurban bayramina mujdeli haber cikageldi. Şimdi 37 haftalik hamileyim.Esin ve sen bi ailesiniz iyi gunde kotu gunde diye soz vermedin mi evlenirken? Sizi aile yapan sadece cocuk degil oyle düşünme. Vakti saati var ki herseyin kendiliginden hamile de kalmissin. Niye yine olmasin? Moral bozma etrafa kulaklarini tika bunlari duymadin farzet. Allah buyuk dualarimiz seninle olsun tez zamanda guzel haberler al inşallah