Kızlar merhaba 3 buçuk yıllık evliyiz temmuzda 4 yıl olacak bu süreçte bebek düşündük olmadı sonra iki kere tüp bebek denedik yine olmadı yine tüp bebek tedavisine hazırlanıyorken Allahıma şükürler olsun kendiliğinden oldu ama 12.haftamda düşük yaptım ocak ayında… az önce kayınbabam eşimi aradı eşimde telefonu hoparlöre almıştı duymamı istemediği halde konuşulanlara şahit oldum kapatamadı da hoparlörü, herneyse konuşma aynen şu şekilde kayınbabam özellikle bunun için aramış gibi ne olacak bebek işi doktora gitmiyormusunuz daha ne kadar bekleyeceğiz dedi eşime kafamdan aşağı kaynar sular boşaldı daha yeni düşük yaptım bu ha diyince olacak birşey mi Allah aşkına? Eşim konuşamadı ben duydum diye cevap veremedi babasına, bir de diyor ki konuşamıyorsun yanında galiba diyor. O kadar üzüldüm ki kalbim sıkıştı nefesim daraldı hiçbirşey demedim eşime buraya yazıyorum şuan lütfen akıl verin ben napayım bu duyduklarımın üzerine?? Bebek olmaması benden kaynaklı çünkü yumurta rezervim az ve doktorlar erken menapoza girebileceğimi söylemişlerdi iki tüp bebek denemesinin ardından kendiliğnden gebe kaldım onu da kaybettim 😢 kürtaj sonrası ilk adetimi oldum ikinciyi bekliyordum martın 7 sinde ama bu tarih oldu hala adette olamadım gebelik olabilir diyeceksiniz o da yok kan verdim erken gebelik testi yaptım negatif hepsi ama adette olamıyorum bir türlü , ben bunları dert edinirken bir de bu konuşmaya şahit oldum😔 önümüzdeki cumartesi zaten doktora randevumu almıştım adet olmadığım için nedir ne değildir kontrol amaçlı, kayınbabamında konuşmasının üzerine hepten dermanım kalmadı öyle yüksek bir yerden yere çakıldım ki kızlar, şimdi aklımdan geçen şu ki boşanalım biz demek istiyorum eşime yazık kimbilir bunlar benim duyduğum duymadığım neler oluyor eşimi de sıkıntıya sokuyorlar belli ki ne olur akıl verin boşanalım demek istiyorum ciddi ciddi ne olacağını bilmiyorum belki birdaha olmayacak bebeğim onu da bilmiyorum madem çok istiyorlar sorun ortadan kalksın belki hemen torun verir birisi şu durumumda eşim başta olmak üzere onlara da üzülüyorüm ama bu kadar üzerine gelinir mi insanın bana birşey diyemiyorlar ama ahhh eşim kimbilir ne baskı altında kalıyor daha fazla dayanamayacağım galiba ben tükendim çünkü siz olsanız napardınız bu konuşmaya şahit olup? Uzun oldu hakkınızı helal edin ama birilerinden mantık çerçevesinde birşeyler duymaya çok ihtiyacım var😔