ezgikartal Merhaba kizlar. Femara ve catlatma ignesi kullandim ben bu ay. Rahim filmi de cekildim. Esim sperm testi yaptirdi ilki kotuydu ama tup bebek merkezinde yaptirdik ikincisi laborotuardaydi cok absurt iyi rakamlar cikti bu haftaya ctesi tekrarliyacaktikki bugun catlatma ignesinin 16.gunu yarinda regl olmam lazim boyle bir sey gordum bilmiyorum siz goruyormusunuz ama 2 kimyasal gecirdim asiri korkuyorum:( tup bebek dusunurken boyle bir sey olmasi beni asiri korkuttu sevinemiyorum bile cunku morfoloji %1 di yani varsa inanamiyorum. Bu da testim https://hizliresim.com/nxBx2g
2pati1baby ezgikartal bir şey göremedim fakat silik çıktıysa doktorlar bunu kullanılan iğne ve ilaçlara çoğunlukla yoruyorlar
Gunes3434 ezgikartal benim bundan bile silikti pozitiftim canım inşallah sende öylesindir 🥰 kimyasal falan geçirdiğin için bişey demek istemiyorum ama yine de bence bariz hamilesin. Kan vermelisin
ezgikartal Ya bilmiuorum tup bebek dusunurken boyle olmasi asiri kafa karistirici ve ev tasidik cok yoruldum cok sey tasidim korkuyorum