bb1509 emineveminigi et ve et ürünleri,soğan kokusu en son da neredrn çıktıysa avokado😒zatrn sevmiyodum da içini görmeye tahammülüm kalmadı 😂
Kimkibu emineveminigi haşlanmış tavuk tiksindim malesef kokusuna tadına tahammül edemiyorum😔 başka şekilde sıkıntı yok ama haşlayınca bitiyor bende
Ylmblz emineveminigi temiz su kokuyordu bana 😂 nasıl diyeceksiniz ama inanın tarif edemem, baya baya kokuyordu ve midemi bulandırıyordu🙈 eşim dul alıp yanıma geldiginde o temizlik kokusu bile öğütmeme sebep oluyordu neyseki 4.aydan sonra geçti 🙏🤪
DenizSayer kucukadam valla benimki sigara içiyor ağır kokuyor o yüzden tiksindim bana sarılmasını öpmesini bende istemedim o yüzden ama geçiyor şimdilerde
Elifaltun emineveminigi 26 haftalik oldum yesil zeytin normalde cerez gibi yerdim ama hamileliginde sogudum…1 kere bile canim şunu cekiyor diyip esimden bisey istemedim oda sen ne bicim hamilesin diyo 😄
midekoruyucu emineveminigi 🤫 kimseye söyleme aramızda kalsın geçen gün duşta yüzümü yıkadığım sabun çok güzel koktu ağzıma da geldi şöyle bi yaladım çok canım çekti biraz daha yememek için kendimi zor tuttum 🤭😂