efruzzz ElifLaren rica ederim insallah sifa olur da bebeklerimizi güzelce emzirmek nasip olur😊 sanirim dogumlarimiz da yakin olacak
efruzzz patuli bazilarinda oluyormus evet hormonel durumlardan olabilir sut bezi hormonu fazla calisiyordur mesela onu artik doktora sormak gerekir ama hamilelikte olusan zararli degilmis
efruzzz Cns_33 bence koparma o kadar az kaldiysa iyilesmeyebilir yaği falan kullan ins sütünde gelince yumusar kendi kalkar
Baobap efruzzz mustela kullanıyorum. İlk kullanımda çözmüştü. Bir daha da bırakmadım. Doğumdan sonra da lansinoh kullanıcam.
Simisbay ElifLaren canım ben duşa girmeden önce yağ sürdüm bir saat önce falan sonrasında duşta yumuşadı yavaş yavaş kese yaptım döküldüler kuru oldugunda soyarsan canın acıyabılır
efruzzz Cns_33 ya evet nemlendikce düşüyor sızlıyor da ilk ama yag falan surerse hizli toparlar hemen
efruzzz Cns_33 iyi gelir ins ben kantaron yagindan epey fayda gordum varsa elinizde aklinizda bulunsun
ElifLaren efruzzz onu sürücez ya sonra direk kapatıcaz mı südyeni yada atleti yoksa pamukla mı tutalım nasıl yapıyoruz
efruzzz ElifLaren canim ben ilk zamanlar pamuk koydum ama yagi cok çabuk emio oyle rahatsiz edici degil direk sutyeni giyiyorum