ballarinannesidirr Kontrole gittim doktorum bebeğin başı yukarda ayaklarıyla aşağıya bastiriyo erken doğum tetikliyo dedi 33 haftalıgizz , başına gelen var mı kızlar döner mii erken doğumla alakası ne 😕
Gizoos ballarinannesidirr makat gelişli yani şuan canım dönebilir bunla ilgili videolar var ebe tülin istersen bir araştır. Zorunlu sezaryen oluyorsun sanırım makat gelişli olduğunda ama emin değilim benimki 28 haftamda döndü dönebilir dönmeye bilir artık ufaklığa kalmış bir durum😬
Gizem97 ballarinannesidirr benim de haftam 33+3 kontrolde makat geliş dedi ama erken doğum riskin yok zaten dedi tetiklediği i ilk kez duydum
Cevirmenannee ballarinannesidirr erken doğumu tetiklemesi için rahim yolunun kısa olması lazım canım, sen bol bol secde pozisyonunda kal bebeğin dönmesine yardımcı olduğunu duydum. Kendini de korkutup strese sokma sakın
efruzzz ballarinannesidirr 33 de tum bebekler donmus olmaz ki son hafta haftalarda donenler var niye erken dogumu tetiklio ne alaka
ballarinannesidirr Gizoos erken doğum tetikliyo dinlenmen lazim yatman lazım dedi makat geliş erken doğumda mi tetikliyor acaba 🙄😕 teşekkür ederim canım Tülin dedigin doktoru arästircam şimdi
Kubra-nisan Bende 34 iken gittim doktora benimde ters di dün bi teyzenin yanına gittik bebği döndürmesi için bebeğin dönmüş dedi aşağı inmiş krem falan sürdü iki gün istirahat et dedi bakalım bende çarşamba doktora giidcem dönmüş mü?
ballarinannesidirr Gizem97 evet işte beni korkutanda erken doğum tetikliyo demesiydi peki sizin bebeğiniz döndü mu bende dün 33+3 dum gittim öyle dedi işte korktum
Gizem97 ballarinannesidirr dönmedi canımm aynı makat geliş duruyor 🤗 daha vakti var dönebilir dedi doktorum Rahim ağzı uzunluğuna baktı herşey yolunda dedi 2 hafta sonraya randevu verdi 😊
ballarinannesidirr Gizem97 anladım canım sağol benide 10 gün sonra tekrar çağırdı nst de giricez bakalim inşallah dönerler 🐣
ballarinannesidirr Cevirmenannee teşekkür ederim canım denerim sağol 🤗 beklicez bakalim inşallah döner inşallah zamanında gelir miniklerr
ikincikezanne_ ballarinannesidirr 31+5 de yan pozisyondaydı oğlum kanama ve doğum sancılarım olmuştu hastanede yattım bir gece yan olduğu için baskı yapmamış ve açılma olmamıştı Allah tan. 33 de makat gelişe dönmüştü 34 de baş pozisyonunu almıştı bizim ki baya fıldır fıldır döndü yani son 3 haftada. Ama doktorumuz hiç makat gelişte erken doğum olur demedi bize şükür hala devam ediyoruz 34+3 olduk
ballarinannesidirr ikincikezanne_ evet beni korkutanda erken doğum tetikliyo demesiydi ayaklarıyla aşağıya bastiriyo demesiydi 10 gün sonra yine gidicem inşallah bizim ufaklikta dönmüş olur zamanında gelsinler inşallah sağlıkla kucağıniza alın sizde teşekkür ederim 🐣
ikincikezanne_ ballarinannesidirr amin canım hepimiz sağlıkla alalım inşallah. Bence çok tedirgin olma erken doğumu tetiklemez inşallah içini rahat tut sen